Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Καλή τύχη αγόρια…

Καλή τύχη αγόρια…

Η ζωή προχωράει, τίποτα δεν κρατάει για πάντα… Ειδικά στον Αθλητισμό, πάντα υπάρχουν αφίξεις, αναχωρήσεις, επάνοδοι, ανατροπές….

Πάντα υπάρχουν τα “καλώς όρισες”, πάντα υπάρχουν όμως και τα “αντίο”… Απλά μερικές φορές, κάποια από τα “αντίο”, είναι πιο ιδιαίτερα…. Όπως ας πούμε του Θανάση και του Ιούλιου, για διαφορετικούς λόγους…. Τον Θανάση, τον φέραμε στην ομάδα το 2009, 18-19 χρονών, σαν ένα εξαιρετικό ταλέντο από την Φλώρινα…

Έπεσε στην πολύ μεγάλη ομάδα της ΑΕΚ , έμεινε όμως, προσπάθησε, δούλεψε, αλλά όταν ήρθε η ώρα του να παίξει, προτίμησε να φύγει για ένα δύο χρόνια, για να παίξει σίγουρα…. Επέστρεψε στο Σωματείο το 2016 και έκανε μια πολύ καλή χρονιά, μαζί με τον Γιαννάκη τον Αντωνιάδη… Τα δυο τελευταία χρόνια, αποτελούσε πάντα μια αξιόπιστη λύση, όποτε ερχόταν από τον πάγκο να βοηθήσει….

Φέτος, το Σωματείο έκανε διαφορετικές επιλογές και η συνεργασία λύθηκε, μετά από 10 χρόνια…

Ο Ιούλιος, ήταν διακαής πόθος του Γιάννη του Αρβανίτη και δικός μου, πολλά χρόνια πριν, αλλά δεν ήταν εύκολο να αφήσει την ζωή του στην Κύπρο και να έρθει στην Ελλάδα… Ωρίμασαν όμως οι συνθήκες και αφού έπαιζε ήδη στον Διομήδη, έκανε το μπαμ ο Σταμάτης και τον έφερε στην ΑΕΚ πριν 18 μήνες….

Εξαιρετικός αθλητής και καταπληκτικό παιδί, δέθηκε αμέσως με την ομάδα και τον κόσμο, προσφέροντας πραγματικά πάρα πολλά, άσχετα αν έπαιξε λιγότερο από δύο χρόνια… Οικογενειακοί λόγοι, δεν του επιτρέπουν να παραμείνει άλλο στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ και αποχώρησε….

Επειδή τους αγαπάω και τους δύο, θέλω να τους ευχηθώ τα καλύτερα για το μέλλον τους….

Καλή τύχη αγόρια, γιατί δεν υπάρχουν αντίο στον δρόμο μας….

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Δημάτος: «Νίκησε η υπομονή και η επιμονή – Στόχος μας η δεύτερη θέση και το Κύπελλο» (Pic)

 Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, έστειλε το δικό του μήνυμα για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com