Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Καλοκαιρινές σκέψεις μετά την πρoετοιμασία

Καλοκαιρινές σκέψεις μετά την πρoετοιμασία

Μην ξεχνάμε το ρόλο μας ως φίλαθλοι – οπαδοί.

Μετά και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας και τα δύο φιλικά χωρίς να πετύχει γκολ, είναι πλέον πασιφανές ότι η ομάδα «ουρλιάζει» για ενίσχυση. Και δε χρειάζεται να είσαι γκουρού της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας για να το καταλάβεις αυτό, αφού βλέποντας το χθεσινό φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας, το μόνο πρόσωπο που δεν ήταν στα πανηγύρια του πρωταθλήματος το Μάϊο, ήταν ο Μάριος Οικονόμου.

Αυτομάτως καταλαβαίνεις ότι η ενδεκάδα της ΑΕΚ, προς το παρόν, είναι μία αποδυναμωμένη εκδοχή της περυσινής, αφού έλειπαν οι Γιόχανσον(απουσία βέβαια πολλών μηνών), Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Αραούχο(έλειπε βέβαια και ο Βράνιες αλλά αντικαταστάθηκε). Έλειπαν, δηλαδή, τα 24 από τα συνολικά 46 γκολ της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και ο μοναδικός ψηλός και ογκώδης χαφ που υπήρχε στο κέντρο και μπορούσε να μεταφέρει το παιχνίδι μπροστά.

Αυτά, λίγο πολύ τα είχαμε καταλάβει. Αλλά είναι διαφορετικό να τα σκέφτεσαι και διαφορετικό να τα βλέπεις να ξετυλίγονται στο χορτάρι σε συνθήκες αγώνα. Μετά και το δεύτερο φιλικό, η αλήθεια είναι ότι ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου της ΑΕΚ είναι, αν όχι δυσαρεστημένοι, πολύ προβληματισμένοι. Και εν μέρει δικαιολογημένα. Με 24 ημέρες να απομένουν για τον πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό αγώνα, είναι αυτό που λένε «μας ζώνουν τα φίδια».

Επειδή όμως η θέση του κόσμου είναι στην κερκίδα για να υποστηρίξει την ομάδα(και εσχάτως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να «ξεχαρμανιάζει»), αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να περιμένουμε, να έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτούς που δημιούργησαν τις υψηλές προσδοκίες που όλοι έχουμε τώρα και να κρίνουμε, πάντα καλοπροαίρετα, με γνώμονα τη βελτίωση της ομάδας. Και όσοι μπορούν και θέλουν, να μεταφράσουν αυτή τη στήριξη και σε εισιτήριο διαρκείας, για να αυξηθεί ο πυρήνας των 7-8.000 σταθερών θεατών που πήγαιναν πέρυσι στο ΟΑΚΑ. Σκεφτείτε ότι στην Αγγλία, τώρα που μιλάμε, κάνουν προ-κρατήσεις για τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν 2019-20!!!

Υ.Γ.: Προσωπική καθαρά άποψη, όμορφες οι νέες φανέλες και εντυπωσιακή η μπλε. Περί ορέξεως, βέβαια, ούτε λόγος αλλά σκεφτείτε και το αντίτιμο που εισέπραξε η ομάδα για τη συγκεκριμένη συνεργασία, πριν εξαπλωθεί(γιατί έχει ήδη ξεκινήσει) η γκρίνια και γι’ αυτό…

 

Μπάμπης Εγγλέζος

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Τέλος εποχής…

Αυτό το φαντεζί λογότυπο, μαζί με άλλα για τα υπόλοιπα τμήματα της Μάνας, μου τα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com