Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Καμία ανησυχία για Σιμάνσκι-Σάκχοφ

Καμία ανησυχία για Σιμάνσκι-Σάκχοφ

Από κράμπες ταλαιπωρείται ο Ουκρανός, σφίξιμο πίσω στο πόδι ένιωσε ο Πολωνός αλλά σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Γεβχέν Σάκχοφ και Νταμιάν Σιμάνσκι αντικαταστάθηκαν αναγκαστικά στο Πανθεσσαλικό αλλά σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση δεν έχουν κάτι σοβαρό. Συγκεκριμένα ο Ουκρανός ζήτησε αλλαγή καθώς αντιμετώπισε έντονη κράμπα και δεν μπορούσε να συνεχίσει, ενώ ο Πολωνός ένιωσε λίγο σφίξιμο πίσω στον οπίσθιο μηριαίο αλλά δεν είναι κάτι που προκαλεί ανησυχία.

Σχετικά με Χρήστος Παπαδόπουλος

Χρήστος Παπαδόπουλος
Είμαι γεννημένος στην Αθήνα το 1999. Όνειρο ζωής να σπουδάσω δημοσιογραφία και να ακολουθήσω τον κλάδο των αθλητικών, όμως δεν τα κατάφερα. Ξεκίνησα να σπουδάζω Γαλλική Φιλολογία, όμως κάτι δε μου άρεσε... Με ταλάνιζε η σκέψη ότι κάθε βράδυ σκεφτόμουν «μακάρι να σπούδαζα δημοσιογραφία». Έτσι αποφάσισα να αφήσω προς το παρόν τη σχολή μου, και να ακολουθήσω το όνειρό μου, σπουδάζοντας πλέον στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Το μικρόβιο της ΑΕΚ κόλλησε...από μικρό παιδάκι. Ο συνδυασμός ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι όνειρο...και είναι τόσο όμορφο όταν τα όνειρα εκπληρώνονται!

Ελέγξτε επίσης

Οι αριθμοί του ΑΕΚ- Ιωνικός ΦΚ

Τα στατιστικά της νικηφόρας αναμέτρησης της Ένωσης κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Η ΑΕΚ επιβλήθηκε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com