Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κανένας δεν ξεχνά…

Κανένας δεν ξεχνά…

Πέρασε χθες άλλη μια θλιβερή επέτειος, από την εισβολή στο μαρτυρικό νησί της Κύπρου. 45 ολόκληρα χρόνια πέρασαν αλλά οι πληγές είναι ακόμα ανοιχτές. Αιμορραγούν συνέχεια και δεν κλείνουν…

Μείναμε να μετράμε τα εκατομμύρια δάκρυα που έτρεξαν και τις χιλιάδες ψυχές που χάθηκαν…Τον πόνο που περίσσεψε. Χωρίς πραγματικά κανείς να μπορεί να δώσει μια πειστική απάντηση…Γιατί; Τι τελικά συνέβη; Για ποιό λόγο;

Σκοτεινές μέρες της Ελληνικής Ιστορίας, σκοτεινές ώρες για τον λαό της Κύπρου και τα χρόνια περνούν. Ώρα με την ώρα, μέρα με την μέρα… Χωρίς απάντηση, χωρίς λύση, χωρίς λογική, χωρίς δικαίωση.

Αδύναμες κατά βάση πολιτικές ηγεσίες, χωρίς βούληση, χωρίς σχέδιο, χωρίς στοιχειώδη Εθνική Αξιοπρέπεια… Άλλωστε το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του, η θάλασσα δεν έχει σύνορα και δεν μπορούμε να τα θέλουμε όλα δικά μας… Ή και να δώσουμε 4-5 νησιά δεν χάλασε και ο κόσμος. Το μόνο σίγουρο όμως, είναι ένα πράγμα. Ότι και να σκέφτεται, ότι και να λέει ο κάθε περαστικός πολιτικός σωτήρας, ο λαός έχει την δική του άποψη , την δική του μνήμη.

Κανείς εδώ δεν ξεχνά και τίποτα δεν ξεχνιέται. Ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Κύπρο. Ότι και να γίνει, όσα χρόνια και να περάσουν…..

Κώστας Σταματιάδης

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για το θάνατο του Αντώνη Νταή

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε με ανακοίνωση της τα συλλυπητήρια της για τον θάνατο του Αντώνη …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com