Αρχική / AEKPASSION / Κάνει δικό της τον Σάκχοφ η ΑΕΚ!

Κάνει δικό της τον Σάκχοφ η ΑΕΚ!

  Η ΑΕΚ προχωράει άμεσα την απόκτηση του Γεβγιέν Σάκχοφ, Ο Ουκρανός χαφ είναι ο εκλεκτός των Ίλια Ίβιτς και Μάσιμο Καρέρα για να ενίσχυση τον κεντρικό άξονα της Ένωσης.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γεβγιέν Σάκχοφ είναι η ΑΕΚ, ο 29χρονος μέσος φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την Λέτσε για να μείνει ελεύθερος. Με τον Ουκρανό χαφ να τα έχει βρει προφορικά με τον Ίλια Ίβιτς και μόλις πάρει την ελευθέρας του από την ομάδα της Ιταλίας να υπογράψει στην ΑΕΚ. Ο Μάσιμο Καρέρα μετά την έρευνα που έκανε στην Ιταλία για τον παίκτη έδωσε το «οκ» στον Ίλια Ίβιτς για την απόκτηση του Ουκρανού χαφ.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Σύντομα οι εξελίξεις με Λιβάια

   Θετικές εξελίξεις αναμένονται σύντομα στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Κροάτη επιθετικού. Το θέμα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com