Χλωμό να προλάβει την Κέρκυρα ο Σέρβος.
Ο Ούρος Τσόσιτς δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και έτσι, όπως φαίνεται, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι της Δευτέρας με την Κέρκυρα.
Αντίθετα με τον Σέρβο, κανονικά θα αγωνιστεί, όπως όλα δείχνουν, ο Όγκνιεν Βράνιες που υπέστη κάκωση στον ώμο και θα κάνει μια μαγνητική για να είναι σίγουρο πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και μπορεί να δώσει το παρόν. Παρών δηλώνει και ο Λαμπρόπουλος, που ξεπέρασε το πρόβλημά του στο γόνατο από το ματς με την Καλλιθέα.
Να σημειωθεί, ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Χιμένεθ δεν θα υπολογίζει στον Μάρκο Λιβάια, που θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, λόγω των καρτών που συμπλήρωσε στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

