Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κάντε την δική σας προσωπική ερώτηση στον Πέτρο Μάνταλο

Κάντε την δική σας προσωπική ερώτηση στον Πέτρο Μάνταλο

Η ΑΕΚ μέσω instagram δίνει την δυνατότητα στον κόσμο της να κάνει προσωπικές ερωτήσεις στον αρχηγό της ομάδος μας σε μορφή q&a.

Σημαντική πρωτοβουλία από την ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία δίνει την δυνατότητα στους φίλους της ουσιαστικά, να επικοινωνήσουν με τον Πέτρο Μάνταλο. Πως γίνεται αυτό; Πολύ απλά μπαίνετε στο επίσημο instagram account της ΠΑΕ ΑΕΚ (@aekfc_official), και πατάτε πάνω στην φωτογραφία του προφίλ της ομάδας.  Εκεί θα σας εμφανιστεί η παραπάνω δυνατότητα, όπου θα μπορείτε να γράψετε όποια ερώτηση θέλετε στον αρχηγό της ομάδας.

 

 

Σχετικά με Δημοσθένης Καμσής

Δημοσθένης Καμσής
Ονομάζομαι Δημοσθένης Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Σπουδάζω στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη. Με ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο από το 2004 και από τότε το μικρόβιο μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Κάποια χρόνια μετά μου κόλλησε όμως, και ένα άλλο μικρόβιο. Αυτό της δημοσιογραφίας. Από τα χρόνια του Λυκείου,είχα μία τροπή προς τα εκεί, παρόλλο που δεν σπούδασα τελικώς δημοσιογραφια. Από το 2018 όμως,άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά και άρχισα να γράφω σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και Δημοσιογραφίας αποτελεί παιδικό όνειρο.

Ελέγξτε επίσης

Κοντά στον Ενομπακάρε η ΑΕΚ (vids)

Την περίπτωση του Νιγηριανού με αγγλικό διαβατήριο εξετάζει εδώ και καιρό η ΑΕΚ έπειτα από …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com