Καντζούρης: «Πρέπει να κάνουμε υπέρβαση, για να βοηθήσουμε την ομάδα μας να φτάσει στο στόχο της»

Ο προπονητής της ΑΕΚ έκανε δηλώσεις με αφορμή το αυριανό ματς στην Τουρκία με την Τόφας για το BCL. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Καντζούρη:

«Αντιμετωπίζουμε μία σκληρή ομάδα. Γνωρίζουμε το βαθμό δυσκολίας της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Βρισκόμαστε μπροστά σ’ έναν πολύ μεγάλο στόχο για την εφετινή περίοδο και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και αγωνιστικά και πνευματικά, προκειμένου να φτάσουμε στο στόχο μας. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο».

Για την απουσία του Κόνιαρη που έμεινε στην Αθήνα αλλά και για το αμφίβολο της συμμετοχής των ΜακΓκριφ και Μάιλς, είπε: «Πρέπει να διαχειριστούμε τα προβλήματά μας. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Τα προβλήματα είναι μέσα στη ζωή μιας μεγάλης ομάδας. Θεωρώ, ότι μέσα από τις αντικειμενικές δυσκολίες, και κατά βάση αυτές των απουσιών, πρέπει ο καθένας μας να κάνει μία προσωπική υπέρβαση, και ενεργειακά και πνευματικά, για να βοηθήσουμε την ομάδα μας να φτάσει στο στόχο της».

Μπάμπης Εγγλέζος
Μπάμπης Εγγλέζος
40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚPASSION. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -