Καρέρα: «Δεν είμαι ευχαριστημένος, μετά το 1-0 οι παίκτες έπαιζαν όπως ήθελαν»

Τη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του μετά το πρώτο γκολ εξέφρασε ο Ιταλός τεχνικός στο πρώτο του σχόλιο, αμέσως μετά την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Για το ματς και την πρόκριση:

«Σίγουρα δεν ήταν η ατμόσφαιρα η σωστή που θα έπρεπε να έχει ένας αγώνας ποδοσφαίρου, γιατί το ποδόσφαιρο δημιουργείται από συναισθήματα. Όταν κάναμε το πρώτο γκολ νομίζαμε ότι είχαμε κερδίσει ήδη το ματς και οι παίκτες έκαναν αυτό που… ήθελαν και γι’ αυτό και δεν είμαι ευχαριστημένος».

- Advertisement -

-Για την κλήρωση:

«Εγω σκέφτομαι μόνο τη δική μου όχθη. Άρα δεν με νοιάζει με ποιον θα κληρωθούμε».

-Για την επιστροφή Ολιβέιρα:

«Εκανε ένα καλό παιχνίδι. Ηταν αρκετός ο καιρός που δεν έπαιζε. Δεν είναι ακόμη σε φόρμα, αλλά θα έρθει σιγά – σιγά».

Θοδωρής Μιμίκος
Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του site φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -