Αρχική / Αρχική Σελίδα / Καρέρα για δημοσιεύματα περί Σπαρτάκ: «Φαντασιώσεις»

Καρέρα για δημοσιεύματα περί Σπαρτάκ: «Φαντασιώσεις»

Ο Μάσιμο Καρέρα ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο της NOVA για τις ρωσικές «σειρήνες» που τον ήθελαν πρόθυμο να σπάσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.

Σαστισμένος φάνηκε ο Καρέρα όταν άκουσε το όνομα «Σπαρτάκ» από τον Γιώργο Βασιλείου: «Είναι φαντασιώσεις, είμαι συγκεντρωμένος στα ερχόενα παιχνίδια έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ και για την επόμενη χρονιά το οποίο θέλω να σεβαστώ, και έχω άλλα προβλήματα που αφορούν τα επόμενα παιχνίδια και σε αυτά είμαι συγκεντρωμένος. Όχι κανένας δεν έχει επικοινωνήσει από τη Ρωσία με εμένα.»

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Καρέρα στα κανάλια novasports

Σχετικά με Χρήστος Παπαδόπουλος

Χρήστος Παπαδόπουλος
Είμαι γεννημένος στην Αθήνα το 1999. Όνειρο ζωής να σπουδάσω δημοσιογραφία και να ακολουθήσω τον κλάδο των αθλητικών, όμως δεν τα κατάφερα. Ξεκίνησα να σπουδάζω Γαλλική Φιλολογία, όμως κάτι δε μου άρεσε... Με ταλάνιζε η σκέψη ότι κάθε βράδυ σκεφτόμουν «μακάρι να σπούδαζα δημοσιογραφία». Έτσι αποφάσισα να αφήσω προς το παρόν τη σχολή μου, και να ακολουθήσω το όνειρό μου, σπουδάζοντας πλέον στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Το μικρόβιο της ΑΕΚ κόλλησε...από μικρό παιδάκι. Ο συνδυασμός ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι όνειρο...και είναι τόσο όμορφο όταν τα όνειρα εκπληρώνονται!

Ελέγξτε επίσης

Η παρουσίαση του Ινσούα (pics)

Ντύθηκε στα «κιτρινόμαυρα» ο 29χρονος Αργεντινός. Το «ποστάρισμα» της ΠΑΕ με εικόνες από την παρουσίασή …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com