Με κολακευτικά σχόλια μίλησε για τους παίκτες του ο Μάσιμο Καρέρα.
Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ μετά το τέλος του ημιτελικού μίλησε στην κάμερα της CosmoteTV, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του έδωσαν την καρδιά, την ψυχή τους και το σώμα τους!
Αναλυτικά όσα είπε ο Μάσιμο Καρέρα, στην κάμερα της CosmoteTV:
«Περιμέναμε ότι θα ήταν έντονο παιχνίδι. Έντονο και από τις δυο πλευρές. Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες. Έπαιξαν καλό παιχνίδι. Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου δεν ήμουν ευχαριστημένος όπως παίζαμε. Ο αντίπαλος μπήκε με μεγαλύτερη ένταση. Τελικά το διορθώσαμε και πήραμε την πρόκριση. Ήταν ένας ημιτελικός Κυπέλλου πολύ σημαντικός. Έπαιξαν και οι δυο ομάδες να φτάσουν στον τελικό».
Τι σημαίνει αυτή η πρόκριση για τον ίδιο και τη θητεία του στην ΑΕΚ; «Η ευθύνη είναι των παικτών που γίνεται αυτό. Οι παίκτες έχουν δώσει την καρδιά, την ψυχή τους, το σώμα τους. Αρα πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς».

