Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Καρέρα: «Κάναμε καλό αγώνα,η ομάδα δουλεύει καλά»

Καρέρα: «Κάναμε καλό αγώνα,η ομάδα δουλεύει καλά»

Ικανοποιημένος από την λειτουργία της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο του Χαριλάου εμφανίστηκε ο Μάσιμο Καρέρα μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Επρεπε να κάνουμε τη μάχη που κάναμε. Δεν διαχειριστήκαμε τη μπάλα σωστά όταν βγαίναμε στην αντεπίθεση, αλλά ούτε και κινδυνέψαμε πολύ. Κάναμε καλό αγώνα». Για την αμυντική λειτουργία, είπε: «Κάνουμε μία καλή δουλειά, η ομάδα δουλεύει καλά. Και όπως λέω πάντα 11 κάνουν επίθεση, 11 κάνουν άμυνα».

Σχετικά με Σταμάτης Σταθάτος

Σταμάτης Σταθάτος
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1995 και από πολύ μικρή ηλικία μου κόλλησε το μικρόβιο της ΑΕΚ,διαβάζοντας ανελλιπώς την (ΏΡΑ) και παρακολουθώντας πάντα μαζί με τον πατέρα μου τους αγώνες της ΑΕΚ με τις αναλύσεις μετά τον αγώνα να έχουν γίνει παράδοση μέχρι και σήμερα.Το όνειρο μου να αγωνιστώ με τη φανέλα της ΑΕΚ έχοντας το 10 στη πλάτη μπορεί να μην πραγματοποιήθηκε αλλά το νέο μου όνειρο να είμαι στα ενδότερα της καθημερινότητας της ΑΕΚ, είναι ένα όνειρο που το AEK PASSION με βοήθησε να το κάνω πραγματικότητα.

Ελέγξτε επίσης

62 νέα κρούσματα – Κατά 5 αυξήθηκαν τα θύματα

Στα 1.735 έχουν φτάσει τα συνολικά κρούσματα από τον Κορωνοϊό στη χώρα μας, ενώ 73 …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com