Αρχική / AEKPASSION / Καρέρα: «Κάναμε μεγάλο αγώνα, μας έλειψε η επιθετικότητα στην τελική προσπάθεια»

Καρέρα: «Κάναμε μεγάλο αγώνα, μας έλειψε η επιθετικότητα στην τελική προσπάθεια»

Ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επισημαίνοντας πως πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη επιθετικότητα από τους παίκτες του στις τελικές προσπάθειες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το παιχνίδι, τη νίκη και την εμφάνιση;

«Θεωρώ ότι κάναμε ένα μεγάλο αγώνα εναντίον ενός καλού αντιπάλου. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν καταφέραμε να βάλουμε πολλά γκολ. Και όταν χάνεις ευκαιρίες, δέχεσαι γκολ αλλά ήμασταν καλοί και στο 2ο ημίχρονο πιέσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πήραμε τη νίκη».

Τι έφταιξε στο πρώτο ημίχρονο και δεν ήρθαν κι άλλα γκολ;

«Μας έλειψε λίγη κακία, λίγη επιθετικότητα στην τελική προσπάθεια. Πρέπει να το δουλέψουμε. Όταν έχεις ευκαιρίες, πρέπει να έχεις την αγριάδα για να σκοράρεις».

Βλέπουμε τους ποδοσφαιριστές πιο φρέσκους. Αρχίζει να αποδίδει η καλοκαιρινή προετοιμασία;

«Όχι αυτό είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνουμε κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, που έχει ως αποτέλεσμα να φτάνουν οι παίκτες στο καλύτερο επίπεδο».

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Οι εργασίες της Πέμπτης στο «παλάτι» (vid)

Ένα όμορφο βίντεο από τα σημερινά έργα στην «Αγιά Σοφιά». Απολαύστε το παρακάτω:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com