Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Καρέρα: «Μου άρεσε η θέληση και το πάθος για νίκη,πρέπει να βελτιωθούμε»

Καρέρα: «Μου άρεσε η θέληση και το πάθος για νίκη,πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στη κάμερα της NOVA για το παιχνίδι με τη Ξάνθη,για το πώς οραματίζεται στο μέλλον την ομάδα του αλλά και την ομαδική φωτογραφία στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τη Ξάνθη

«Ήταν ένας ιδιαίτερος αγώνας και όλη η ομάδα έδωσε αυτό που έπρεπε να δώσει μέσα στο γήπεδο. Είδα μία εξαιρετική συμπεριφορά απ’ όλους τους παίκτες. Πρέπει όμως να έχουμε συνέχεια αλλά αυτό που είδαμε στην Ξάνθη δεν θα έχει κανένα νόημα. Ήταν ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσει η ομάδα. Αυτή η αρχή επηρεάστηκε και από τον αντίπαλο»

Για το τι του άρεσε 

«Αυτό που μου άρεσε ήταν το πάθος και η θέληση για νίκη έως το τέλος. Σαφώς πρέπει να βελτιωθούμε διότι κάναμε αρκετά λάθη αλλά είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας»

Για την κίνηση με την ομαδική φωτογραφία στα αποδυτήρια

«Αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτομαι. Μια ομάδα πρέπει να είναι οικογένεια. Όλοι πρέπει να είναι ικανοποιημένοι, από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Θέλω όλοι οι παίκτες να είναι ικανοποιημένοι. Είναι όλοι σημαντικοί για να παίρνει η ομάδα νίκες».

Για την άμυνα

«Η άμυνά μας τα πήγε καλά. Επιτρέψαμε ελάχιστα πράγματα. Υπάρχουν μηχανισμοί που πρέπει να βελτιώσουμε. Σκεφτόμουν ότι κάτι έπρεπε να κάνω. Υπήρξε και η αποβολή που άλλαξε τα δεδομένα.

Με βοήθησε πολύ το τεχνικό επιτελείο. Ήθελα ουσιαστική βοήθεια και την είχα. Σίγουρα είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μάχη. Δεν είχαμε χρόνο για ξεκούραση αλλά είμαστε έτοιμοι».

Για τον κόσμο

«Οι φίλαθλοί μας είναι πολύ σημαντικοί όπως και για κάθε ομάδα. Είχαμε μεγάλη εκπροσώπηση και τους οφείλω συγχαρητήρια. Δουλειά μας είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι εκείνοι υπερήφανοι για την ομάδα και τους παίκτες».

Για το πως προορίζει την ομάδα κόντρα στον Αστέρα και για το τι ΑΕΚ οραματίζεται 

«Αυτά είναι πράγματα που δεν λέγονται, τα της τακτικής φύσεως. Εγώ είμαι εδώ γιατί θέλω να κερδίζω. Άρα θέλω και παίκτες με την ίδια φιλοδοξία και το ίδιο κίνητρο».

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Οι ευχές της ΑΕΚ στον Σάκχοφ (Pic)

 Ο Ουκρανός χαφ κλείνει σήμερα τα 31 του χρόνια Ο Γεβγιέν Σάκχοφ που σημείωσε το …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com