Αρχική / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ / Καρέρα: «Νιώθω ότι είμαι από το Μπέργκαμο, υποφέρω για την κατάσταση εκεί»

Καρέρα: «Νιώθω ότι είμαι από το Μπέργκαμο, υποφέρω για την κατάσταση εκεί»

Συνέντευξη μέσω Instagram σε δημοσιογράφο του Gazzetta dello Sport παραχώρησε ο προπονητής της ΑΕΚ, μιλώντας για τον Κορωνοϊό, το Μπέργκαμο, αλλά και το πέρασμά του από Πεσκάρα και Αταλάντα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έφτασα στην Πεσκάρα, σε ηλικία των 21 ετών. Εκεί έμαθα αξίες και σεβασμό. Όχι μόνο ποδόσφαιρο».

Για τον κορωνοϊό: «Νιώθω ότι είμαι από το Μπέργκαμο. Ξεκίνησα να ζω εκεί απ’ το 1996. Υποφέρω για την κατάσταση που επικρατεί εκεί».

Για την Αταλάντα: «7 όμορφα χρόνια. Έκτισα μια εξαιρετική σχέση με τους οπαδούς. Έδωσα και έλαβα πολλά. Η Αταλάντα βρίσκεται στην καρδιά. Ο Εμιλιάνο Μοντονίκο ήταν ένας σπουδαίος χαρακτήρας, πολύ ιδιότροπος και ικανός να σε δυναμώσει. Ήξερε πώς να διαβάσει τα παιχνίδια. Ο Πίπο Ιντζάκι ήταν μόνο ο κορυφαίος σκόρερ εδώ. Βέβαια, υπήρχαν οι Γκάλο, Σγρο, Μορφέο, Λεντίνι. Ποιοτικοί παίκτες, υποστηριζόμενοι φυσικά από την άμυνα».

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Ντικούδης: «Πάρα πολύ μεγάλο επίτευγμα αυτό το πρωτάθλημα, ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη που εισπράττω ακόμα και τώρα»

Οι δηλώσεις του Δήμου Ντικούδη για εκείνο τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο η ΑΕΚ …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com