Το πρώτο σχόλιο του Μιγκέλ Καρντόσο μετά τη νίκη της ΑΕΚ, στο «Ιον Ομπλεμένκο» επί της Κραϊόβα , με 2-0 ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε στη κάμερα της Cosmote tv: «οι παίκτες μου δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν από τη ζέστη».
Για τους παίκτες του, και για μια ΑΕΚ που έδειξε χαρακτήρα μίλησε ο Μιγκέλ Καρντόσο στο σχόλιο που έκανε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στη Ρουμανία.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μιγκέλ Καρντόσο στην κάμερα της Cosmote TV:
«Ήταν δύσκολες οι συνθήκες, είχε πολλή ζέστη και υγρασία ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός τα παιδιά έδειξαν πολύ δυνατό χαρακτήρα, αξίζει ένα μπράβο σε αυτά τα παιδιά, για όσα έδειξαν κάποια στιγμή στο ημίχρονο μου είπαν ότι ήταν πολύ δύσκολο ακόμα και να αναπνεύσουν, ήταν πολύ δύσκολο να παίξουν θα πρέπει να πάρουμε πολύ σοβαρό το δεύτερο παιχνίδι, έχουν χάσει μόνο μία φορά, πρέπει να μπούμε σοβαρά να παίξουμε σαν να είναι στο 0-0 και να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι».

