Καρντόσο: «Να προσεγγίσουμε την ρεβάνς με σοβαρότητα και προσοχή»

Όλα όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ στην συνέντευξη τύπου.

Στις πολύ δύσκολες συνθήκες λόγω ζέστης και του κακού αγωνιστικού χώρου, και στην ομαδική προσπάθεια  που έδειξαν οι παίκτες του στάθηκε ο Μιγκέλ Καρντόσο στην συνέντευξη Τύπου, και τόνισε πως πρέπει να δείξει σοβαρότητα και προσοχή στη ρεβάνς η «Ένωση».

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ μετά το 0-2 επί της Κραϊόβα στη συνένετυξη τύπου του «Ιον Ομπλεμένκο».

«Το πιο σημαντικό σήμερα, ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν έχει τελειώσει ακόμα η πρόκριση. Και πρέπει να έχουμε μια πολύ σοβαρή προσέγγιση στο δεύτερο παιχνίδι, για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Πρέπει να καταλάβουμε πως παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα, που έχει εννέα επίσημα παιχνίδια και έχει κάνει μόνο μια ήττα.

- Advertisement -

Και θα πρέπει να έχουμε πολύ σοβαρή προσέγγιση στην ρεβάνς. Πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν πως οι συνθήκες σήμερα ήταν δύσκολες λόγω της ζέστης. Ήταν δύσκολες ακόμα και για μένα. Φανταστείτε πόσο δύσκολο ήταν για τους παίκτες που έπρεπε να τρέχουν στο γήπεδο. Μιλάω για την ζέστη αλλά και για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος. Πραγματικά η κατάσταση ήταν άθλια. Φυσικά και θα ήθελα να παίξουμε καλύτερα.

Αυτό που κατάλαβα ήταν πως ήταν δύσκολο ακόμα και να πάρουν αναπνοή οι παίκτες μου. Θέλω να ξεχωρίσω την αγωνιστική συμπεριφορά. Μπήκαν στην μάχη, τα έδωσαν όλα, έκαναν κάποια λάθη, αλλά μου άρεσε η αγωνιστικότητα τους. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε τώρα, είναι να προσεγγίσουμε την ρεβάνς με σοβαρότητα και προσοχή».

– Για το αν θα αντιγράψει η ΑΕΚ την ιδέα με τα παιδιά στην κερκίδα: «Συγχαρητήρια για την ιδέα. Θέλω να ζω τα συναισθήματα του ποδοσφαίρου. Δεν θέλω να παίζω σε άδεια γήπεδα. Η συμπεριφορά του κόσμου, καθορίζει και την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε και εμείς το ίδιο. Όμως ήταν όμορφο να δούμε τα παιδιά στην εξέδρα και ελπίζω να δώσαμε ένα καλό παράδειγμα σ’ αυτά τα παιδια. Γιατί πρέπει να καταλάβουμε πως η συμπεριφορά όλων μας, είναι παράδειγμα. Σήμερα οι παίκτες μας έπαιξαν με το make a wish στην φανέλα και για παιδιά που όλα είναι δύσκολα γι αυτά. Και δώσαμε ένα πολύ καλό παράδειγμα, για το πώς μπορούμε να παρέχουμε κοινωνικό έργο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -