Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / Κάρτα φίλου ΑΕΚ, μία αγαπημένη συνήθεια!

Κάρτα φίλου ΑΕΚ, μία αγαπημένη συνήθεια!

Ας κάνουμε όλοι κάρτα φίλου ΑΕΚ για την αγαπημένη μας συνήθεια.

Αρκετοί είναι αυτοί που θέλησαν να μάθουν όσες το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Κάρτα που δίνει πνοή στη Μάνα ΑΕΚ. Γι αυτό το λόγο μαζέψαμε όλες σας τις απορίες και σας απαντάμε .

1) Τι είναι η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ και σε τι συμβάλλει;

H ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ είναι η ελάχιστη οικονομική ενίσχυση που μπορεί να δώσει ο φίλος της ΑΕΚ στη Μάνα ΑΕΚ για την εξυγίανση του Σωματείου, την πληρωμή των χρεών παλαιότερων ετών προς τρίτους, την δημιουργία σύγχρονων Ακαδημιών, την λειτουργία όλο και περισσότερων αθλημάτων και τμημάτων και την ενίσχυση των ανδρικών και γυναικείων ομάδων μας με σκοπό την κατάκτηση τίτλων και διακρίσεων

2) Πόσο κοστίζει και πόσο διαρκεί η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ;

H ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ κοστίζει μόλις 10 ευρώ για μία αγωνιστική περίοδο δώδεκα μηνών.

3) Γνωρίζω για την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ, αλλά φέτος δεν την πήρα γιατί δεν είχα την ευκαιρία να αγοράσω εισιτήριο διαρκείας σε ποδόσφαιρο ή μπάσκετ, ούτε μπορούσα να παρακολουθήσω αγώνες ποδοσφαίρου ή μπάσκετ από κοντά.

Την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ πρέπει να την αγοράζουμε όλοι οι ΑΕΚτζήδες, πάμε δεν πάμε στο γήπεδο, είτε ζούμε στην Ελλάδα, είτε ζούμε στο εξωτερικό. Είναι η ελάχιστη συμβολή μας στο Σωματείο για να μπορέσει να κάνει όσα αναφέρθηκαν παραπάνω.Το Σωματείο μας, η ΑΕΚ μας, ανήκει στον κόσμο της.

4) Γιατί πρέπει να συνεχίζουμε να προμηθευόμαστε την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ;

Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε όσα έχουμε πετύχει μαζί και να πετύχουμε ακόμη περισσότερα, τόσο από πλευράς εικόνας του Σωματείου μας, όσο και από πλευράς αγωνιστικών επιτυχιών.

5) Τώρα συμφέρει να πάρω ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ;

Δεν είναι ζήτημα συμφέροντος, αλλά ζήτημα αλληλεγγύης στο Σωματείο μας, στην Μάνα ΑΕΚ.Οι ανάγκες της Μάνας ΑΕΚ δεν σταματούν ποτέ. Ας βοηθήσουμε με μία ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ ο καθένας μας, να πάρουμε τα αμαξίδια για τα ΑΜΕΑ μπασκετμπολίστες μας, να καλύπτουμε τα οδοιπορικά τους, τα έξοδα των ποδηλατών μας, των πυγμάχων μας, των ξιφομάχων μας, των αρσιβαριστών μας, όλων των αθλητών μας!

6) Δηλαδή η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ δεν χρησιμεύει μόνο για να αγοράζουμε εισιτήρια στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ;

Χρησιμεύει και γι αυτό, αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο σκοπός, δεν είναι αυτός ο βασικός σκοπός. Φυσικά πρέπει να είσαι κάτοχος της ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ για να αγοράσεις διαρκείας και απλά εισιτήρια στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Ας κάνουμε την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ την αγαπημένη μας συνήθεια!

Σχετικά με Μάνια Ζαχαριουδάκη

Μάνια Ζαχαριουδάκη
Η Μάνια Ζαχαριουδάκη έχει καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης, γεννηθείσα στις 20/04/1993.Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Μεγαλώνοντας γράφτηκα σε ένα δημόσιο ΙΕΚ Δημοσιογραφίας, όπου εκεί με κέρδισε φυσικά ο κλάδος του αθλητικογράφου. Όνειρο μου να γραφω για την ΑΕΚ και κάποια στιγμή να ασχοληθώ πιο επαγγελματικά με την Δημοσιογραφία και τις αθλητικές μεταδόσεις.

Ελέγξτε επίσης

Παρέμεινε πρόεδρος της Μάνας ΑΕΚ ο Αλεξίου!

Συνεχίζει στην προεδρία της Ερασιτεχνικής ο Αλέξης Αλεξίου! Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων της Μάνας …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com