Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Kαταδίκη Κούγια για τις συκοφαντίες κατά Μελισσανίδη

Kαταδίκη Κούγια για τις συκοφαντίες κατά Μελισσανίδη

 Ο Αλέξης Κούγιας υποχρεώθηκε από το Δικαστήριο σε καταβολή ποσού 10.000€, μετά την αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον του ο Δημήτρης Μελισσανίδης, για δηλώσεις του πρώτου στις 11 Οκτωβρίου 2018.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρέλαβε σήμερα Δευτέρα (6/7) απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (υπ’ αριθμόν 1853/2020) για την αγωγή που είχε καταθέσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά του Αλέξη Κούγια σχετικά με τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ στις 11 Οκτωβρίου 2018 για τη διαιτησία στο ματς της ΑΕΛ-Ξάνθης τη σεζόν 2018-19.

Ο Αλέξης Κούγιας είχε καταφερθεί εναντίον του τέταρτου διαιτητή του αγώνα, Γιώργου Λάμπρου και μεταξύ άλλων είχε δηλώσει: “Ψάξτε σε πόσα ματς της ΑΕΚ ήταν τέταρτος ο Λάμπρου, η γνώση που έχω είναι ότι ο Μελισσανίδης τον έβαλε στους πίνακες“.

Το Δικαστήριο όπως αναφέρεται στην απόφαση της 25ης Μαΐου 2020 έκρινε ότι “ο ενάγων (Δημήτρης Μελισσανίδης) υπέστη ηθική βλάβη για την αποκατάσταση της οποίας δικαιούται εύλογη χρηματική ικανοποίηση, ενώ οι ισχυρισμοί του Κούγια κρίνονται ως υβριστικοί”.

Με άλλα λόγια έγινε δεκτή η αγωγή του Δημήτρη Μελισσανίδη και ταυτόχρονα υποχρεώθηκε ο Κούγιας σε  καταβολή 10.000 ευρώ με το νόμιμο τόκο από 17/11/2018 μέχρι και την εξόφληση, αλλά και στην καταβολή μέρους των δικαστικών εξόδων ορίζοντας το ποσό στα 500 ευρώ.

(πηγή :sport24)

Σχετικά με Λάκης Κοντσιώτης

Από μικρός, όταν πρωτοπάτησα το πόδι μου στη Νέα Φιλαδέλφεια στα τέλη του '70, κατάλαβα ότι η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι η μεγάλη μου αγάπη.Μια μπάλα ή μια κιτρινόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο ήταν διαχρονικά τα καλύτερα δώρα για μένα!Μεγαλώνοντας και αφού ΄΄έφαγα'' τα γόνατά μου στα ξερά γήπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων της Αθήνας,προσπάθησα μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας,να παραμείνω κοντά στην ΑΕΚ και στους αγωνιστικούς χώρους.Πλέον έχω αυτή την ευκαιρία μέσα από τη φιλόξενη παρέα του aekpassion και στόχος μου είναι να μεταφέρω στους φίλους της Ένωσης εικόνες,κλίμα και συναισθήματα από την αγωνιστική δράση της ομάδας της καρδιάς μας!

Ελέγξτε επίσης

Παπαθεοδώρου: «Είναι ένας τίτλος – ευκαιρία για διάκριση, αλλά είναι πολύ διαφορετικός ο τρόπος ξεκινήματος της χρονιάς»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για όλα όσα αφορούν την “Βασίλισσα” μέσα στο επόμενο διάστημα. O …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com