Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Καταδρομική» επίσκεψη του Κομάντο στα γραφεία και τα Σπάτα!

«Καταδρομική» επίσκεψη του Κομάντο στα γραφεία και τα Σπάτα!

Ο παντοτινός κομάντο στις καρδιές μας, Όγκνιεν Βράνιες, με αφορμή την επίσκεψη του στην Ελλάδα, δε ξέχασε τους φίλους του στην ΠΑΕ αλλά και στα Σπάτα, όπου έκανε “ντου” με ευχές σε όλους για την έως τώρα πορεία και τη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τι και αν μένει πια στο Βέλγιο τι και αν είναι παίκτης της Άντερλεχτ, έχει αποδείξει και στο παρελθόν την ιδιαίτερη αγάπη του για την ομάδα που υπηρέτησε επί 1μιση χρόνο και την χώρα μας. Πιστός φίλος δε ξέχασε τους φίλους του και χάρησε μια πολύ όμορφη έκπληξη στους παλιοφιλους του σε ΠΑΕ και Σπάτα όπου εξεφρασε τις καλύτερες των ευχών του για επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Κοιτάζει τον Ιατρούδη η ΑΕΚ

Τον παίκτη του Εργοτέλη κοιτάζει η Ένωση! Ο μεσοεπιθετικός του Εργοτέλη, Γιάννης Ιατρούδης, «παρακολουθείτε στενά» …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com