Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Καταγγελία της ΑΕΚ για ΠΑΟΚ

Καταγγελία της ΑΕΚ για ΠΑΟΚ

Η καταγγελία της ΑΕΚ κατά του ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, βρίσκεται πλέον στα χέρια του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, η Ένωση επρόκειτο να απευθυνθεί στην Ελληνική δικαιοσύνη για όσα έλαβαν χώρα την Κυριακή το βράδυ στον αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα. Όπερ και εγένετο. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει, λοιπόν, από σήμερα νωρίς το πρωί στα χέρια του επίσημη καταγγελία από πλευράς ΑΕΚ κατά του ΠΑΟΚ. Στον εισαγγελέα κατατέθηκε ένας μεγάλος σε όγκο φάκελος με όλα τα στοιχεία από το ντέρμπι της Τούμπας, μεταξύ των οποίων βίντεο, φωτογραφικό υλικό και έγγραφα από τα γεγονότα που είδε όλη η Ελλάδα στους δέκτες της να συμβαίνουν.

Η ΑΕΚ αναμένεται να κληθεί κι εκείνη σε απολογία για τα συμβάντα της Κυριακής κι έτσι με την καταγγελία σε βάρος του ΠΑΟΚ, θέλησε να προστατέψει τα συμφέροντά της, αφού αν ληφθούν υπ’όψιν τα στοιχεία που κατατέθηκαν μέσω του φακέλου στον εισαγγελέα, τότε η υπαιτιότητα της διακοπής του αγώνα θα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των Ακαδημιών για το Σαββατοκύριακο

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τις ημέρες και ώρες των αγώνων των τμημάτων υποδομής. ΣΑΒΒΑΤΟ 22/9/2018 Κ16: …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com