Αρχική / AEKPASSION / «Καθαρή» η μαγνητική του Αραούχο

«Καθαρή» η μαγνητική του Αραούχο

Ευχάριστα ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Αργεντίνου φορ – Επιστρέφουν σύντομα στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα οι Μάνταλος-Γαλανόπουλος.

Καμία ανησυχία δεν εμπνέει η κατάσταση του Σέρχιο Αραούχο σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, στην οποία υποβλήθηκε ο 29χρονος φορ λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

Επομένως ο «Τσίνο» σύντομα αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Σε ότι αφορά τις περιπτώσεις τραυματισμών των Μάνταλου-Γαλανόπουλου, αμφότεροι αισθάνονται καλύτερα και ως εκ τούτου αναμένεται άμεσα η επιστροφή τους στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Οι ευχές της ΑΕΚ στον Σάκχοφ (Pic)

 Ο Ουκρανός χαφ κλείνει σήμερα τα 31 του χρόνια Ο Γεβγιέν Σάκχοφ που σημείωσε το …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com