Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Καθυστερεί και άλλο του Κονέ

Καθυστερεί και άλλο του Κονέ

ΑΕΚ και Κονέ τα έχουν βρει σε όλα, αλλά για να ολοκληρωθεί το deal θα πρέπει ο παίχτης να μείνει ελεύθερος από την Ουντινέζε.

Ωστόσο για την ώρα η Ιταλική ομάδα είναι αρνητική να αποζημιώσει τον Κονέ και όπως δείχνει το θέμα του θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα να βάζει την Ένωση να κάθετε σε αναμμένα κάρβουνα, μιας και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον θέλει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Κονέ πάντως βρίσκεται σε συνεχής επαφή με την ιταλική ομάδα θέλοντας να εισπράξει ένα μέρος από το συμβόλαιο και να μείνει ελεύθερος.

 

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Κρέσπο: «Ήταν δύσκολος αγώνας, παρουσιάστηκε καλή η ΑΕΚ»

Ο Ισπανός αμυντικός των Θεσσαλονικιών υποστήριξε πως η ΑΕΚ ήταν δυνατή στο παιχνίδι της και …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com