Καθυστέρηση στην άφιξη του Αραούχο, πάει για Σαββατοκύριακο

Τυπικά είναι τα ζητήματα που θα καθυστερήσουν τον ερχομό του Αργεντινού επιθετικού στην Αθήνα.

Κάποια τυπικά θέματα που έχουν να κάνουν με την ανταλλαγή εγγράφων, φαίνεται πως παρατείνουν την άφιξη του Σέρχιο Αραούχο στην Ελλάδα για την ΑΕΚ.

Η συγκεκριμένη ανταλλαγή εγγράφων πρέπει να γίνει από την Μπόκα Τζούνιορς, η οποία διατηρεί το 20% των δικαιωμάτων του Αργεντινού στράικερ.

Έτσι, η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο, όταν η «Ένωση» θα έχει στα χέρια της τα έγγραφα, ώστε να του στείλει τα εισιτήρια του ερχομού του στην Αθήνα, για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί επισήμως από τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων».

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -