Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κάτι να αξίζει….

Κάτι να αξίζει….

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της, ούτε χθες… Φυσιολογικά θα έλεγα…

Στον Αθλητισμό, δεν πατάς ένα κουμπί και αλλάζουν όλα… Δεν μεταμορφώνεσαι έτσι απλά, από την μια στιγμή στην άλλη… Ακόμα όμως και να μην είσαι καλός, ακόμα και να κάνεις λάθη, πάντα πρέπει να βρίσκεις τα θετικά, πάντα πρέπει να βρίσκεις κάτι να αξίζει… Ο Αθλητισμός είναι σπουδαίος, είναι υπέροχος, είναι γενναιόδωρος….

Σου προσφέρει πολλά, αρκεί να ξέρεις να τα πάρεις… Σου δίνει χαρές και λύπες, σου χαρίζει συναισθήματα μοναδικά, απίστευτα… Αλλά το κυριότερο που κάνει, είναι να σε διδάσκει…

Να μαθαίνεις από τα λάθη σου… Για να σε ανταμείψει διπλά μετά… Δεν ξέρω πως θα τελειώσει η χρονιά για την ΑΕΚ, μακάρι να τελειώσει με την κατάκτηση του Κυπέλλου…

Το κυριότερο όμως, είναι να αποτελέσει ένα μάθημα  για τις επόμενες χρονιές… Αυτό θα είναι μεγαλύτερο κέρδος από έναν τίτλο… Να καταλάβεις δηλαδή, τι έκανες στραβά και να το διορθώσεις… Αυτό είναι κάτι που αξίζει πολλά…. Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για φίδια και για λαϊκή κατανάλωση….

Δεν χρειάζεται ούτε φωνές, ούτε γκρίνιες, ούτε υπερβολές, ούτε ισοπέδωση…

Δουλειά χρειάζεται, υπομονή χρειάζεται, γνώση και επένδυση στους σωστούς ανθρώπους…

Καλή αποκριά να έχετε….

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Έργα παντού στο Ναό υπό το βλέμμα του Μελισσανίδη

Δείτε σημερινά βίντεο από τις εργασίες για το σκέπαστρο αλλά και στην ένωση των κερκίδων …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com