Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κατράνης: «Ήθελα να το κάνω χρόνια»

Κατράνης: «Ήθελα να το κάνω χρόνια»

  Ένα από τα πρόσωπα της ημέρας ήταν ο Κωνσταντίνος Κατράνης, πρόκειται για τον φιλάθλο της ΑΕΚ ο οποίος φορώντας το κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας έδωσε το παρών στο μνημόσυνο της Θύρας 7 αφήνοντας ένα λουλούδι στη μνήμη των 21 παιδιών που χάθηκαν τόσο άδικα στις 8 Φεβρουαρίου του 1981.

Ο φίλαθλος της ΑΕΚ, συνόδευσε τα παιδιά του, τον Νικόλα (ετών 9,5) και τον Γιάννη (ετών 5,5), που αγωνίζονται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού στον Ταύρο και η εικόνα των τριών να καταθέτουν ένα λουλούδι στη μνήμη των 21 παιδιών, έγινε viral.

Ο Κωνσταντίνος Κατράνης μίλησε στο fosonline.gr, για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του, που χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους και μη!

 Αναλυτικά η δήλωση του Κωνσταντίνου Κατράνη στο fosonline.gr:

«Είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ και τα παιδιά μου παίζουν στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού στον Ταύρο. Αυτό που έκανα σήμερα, ήταν κάτι που ήθελα να κάνω χρόνια! Πριν καν αποκτήσω τα δύο μου παιδιά, τον Νικόλα και τον Γιάννη. Το ένιωθα και το έκανα! Χθες, κάλεσε τους γονείς ο σχολάρχης της Ακαδημίας, ο κ. Κεραμμυδάς και μας είπε ότι τα παιδιά μας θα παραβρεθούν στο μνημόσυνο της Θύρας 7. Το είδα ως ευκαιρία να κάνω αυτό που ήθελα χρόνια. Το πρωί, ξυπνώντας, αισθάνθηκα ότι ήταν η ευκαιρία. Να το ζήσω με τα παιδιά μου”. Ποια ήταν η αντίδραση των παιδιών όταν τους ανακοίνωσε την απόφασή του; “Στην αρχή το πήραν με φόβο. Μου έλεγαν: πού θα πας ρε μπαμπά με το κασκόλ της ΑΕΚ; Τους εξήγησα όμως πόσο ιδιαίτερη στιγμή ήταν ήταν και το κατάλαβαν όταν πήγαμε εκεί και μου έσφιξαν το χέρι περισσότεροι από 50 άνθρωποι τους οποίους δεν γνώριζα. Ήταν από τις πιο έντονες και δυνατές εικόνες. Αισθάνθηκα ότι ο κόσμος το αγκάλιασε όλο αυτό. Σκεφτόμουν ότι αυτό που ζω, ούτε που το φανταζόμουν. Θέλω να πω σε όλο τον κόσμο, ότι τα δάκρυα και οι άνθρωποι δεν έχουν χρώματα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, πέρα από 90 λεπτά πλάκας και καζούρας».

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Μπακασέτας: «Δε γίνεται να μη θέλω να παίξω στην Αγιά Σοφιά»

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε από την Τουρκία για το παρόν, το παρελθόν αλλά και το …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com