Παίκτης της «Ένωσης» είναι και επίσημα ο Χρήστος Αλμπάνης, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τις 400.000 ευρώ, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης διατηρεί το 20% του παίκτη σε περίπτωση μεταπώλησης, αλλά και το δικαίωμα προτίμησης αν αποφασιστεί να δοθεί αυτό το καλοκαίρι δανεικός.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Αλμπάνη στην ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την τελευταία βελτιωμένη πρότασή της.
Η ομάδα μας διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης (20%), ενώ προβλέπεται σε περίπτωση παραχώρησης του ποδοσφαιριστή από την ΠΑΕ ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού, ο Χρήστος Αλμπάνης να αγωνιστεί μόνο στον Απόλλωνα Σμύρνης.
Η ΠΑΕ εύχεται στον Χρήστο Αλμπάνη καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.

