Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Και η Ριζούπολη κιτρινόμαυρη θα γίνει!

Και η Ριζούπολη κιτρινόμαυρη θα γίνει!

Έγινε γνωστό ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει εισιτήρια για τον κόσμο της ομάδας για το Σαββατιάτικο παιχνίδι (20/10) της 7ης αγωνιστικής της ελληνικής Σουπερ Λιγκ, στη Ριζούπολη κοντρα στον Απόλλων Σμύρνης, με τους τρόπους διάθεσης να παραμένουν άγνωστους προς το παρόν. 

Ένα κλασικό ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος με τις δύο έδρες στο παρελθόν αλλα και στο άμεσο μελλον, να τις χωρίζει λιγότερο από 1χλμ απόσταση, τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις των δύο ΠΑΕ είναι σχεδόν φιλικές, με αποτέλεσμα να έχουν παραχωρηθεί από τους γηπεδούχους εισιτήρια, που πολύ σύντομα θα ανακοινώσει και η επισημη ΑΕΚ πως θα το προμηθευτούν οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να παραβρεθούν.

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Χαφ από Πορτογαλία η ΑΕΚ

Ψάχνεται για λύση, εκεί από όπου βρήκε τον Σιμόες η Ένωση. Η ΑΕΚ, ως γνωστόν, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com