Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Και ο Δημήτρης Παλαμιδάκης στην οικογένεια του ΑΕΚpassion

Και ο Δημήτρης Παλαμιδάκης στην οικογένεια του ΑΕΚpassion

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην οικογένεια του AEKpassion τον πολύπειρο δημοσιογράφο και Ενωσίτη Δημήτρη Παλαμιδάκη!!

Είναι μεγάλη μας τιμή, που ένας άνθρωπος με το κύρος, το ήθος, το δημοσιογραφικό οίστρο, αλλά και πολύ μεγάλη Ενωσίτικη ψυχή, έχοντας εργαστεί στο παρελθόν στην «Ώρα για σπορ», τον «ΔΙΚΕΦΑΛΟ»  αλλά και σε πολλές καθημερινές  πολιτικές και αθλητικές εφημερίδες, έρχεται να πλαισιώσει, αλλά και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, την ήδη μεγάλη οικογένειά μας.

Δημήτρη, η οικογένεια του AEKpassion σε καλωσορίζει σύσσωμη και σου εύχεται, με την αρθρογραφία σου, να μας ταξιδέψεις μέσα από τα  κιτρινόμαυρα μονοπάτια της ψυχής σου.

Σχετικά με Δημήτρης Παλαμιδάκης

Δημήτρης Παλαμιδάκης
Ο Δημήτρης Παλαμιδάκης έχει ταυτιστεί με την ΑΕΚ τόσο, που μερικοί τον μπερδεύουν με τους ...ιδρυτές της. Έχει δημοσιογραφήσει από παιδί(!) σε όλα τα αθλητικά έντυπα και σάϊτ τής ομάδας μας. Τέσσερις δεκαετίες συνεπούς δημοσιογραφίας(!) δεκάδες χρόνια στο πλευρό τής μόνης ομάδας που τού προκαλεί ρίγος, τόνοι μελάνης και χαρτιού για να περιγράφει στιγμές δόξας, νικών και συγκίνησης, μα όμοια και περισσότερο πιστός, στις ώρες που τα φτερά τού ιερού Δικέφαλου των προσφύγων όπου γης, είχαν λαβωθεί. Αυτός είναι και δεν αλλάζει. Η δημοσιογραφία που υπηρέτησε (και υπηρετεί ακόμα) ο γνωστός και αγαπητός σε όλους μας Μίμης, είναι υπόδειγμα για τους νεότερους, λόγω συνέπειας, θάρρους και αγάπης στο ιερό καθήκον τού λειτουργήματος. Τώρα, από την δική μας γωνιά, θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει από παιδί: Να ιχνογραφεί την πορεία και τα γεγονότα μίας ομάδας, που την «φορά» κατάσαρκα εκ γενετής, βιώνοντας και πάλι την, γεμάτη επόμενες δόξες, ιστορία τής ΑΕΚ. Του πιο πλατύφτερου και ερωτικού Δικέφαλου Αετού όλης τής γης!

Ελέγξτε επίσης

Τα ξεχωριστά…Χρόνια πολλά

Μέσα σε αναμονή για Ευρωπαϊκό ματς, μιας απόφασης που κρίνει πολλά και των εσωτερικών θεμάτων …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com