Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / Και τηλεφωνικά η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ!

Και τηλεφωνικά η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ!

Οι οπαδοί της ΑΕΚ μπορούν πλέον να προμηθευτούν την κάρτα ενίσχυσης της Μάνας ΑΕΚ και μέσω τηλεφώνου! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Όπως ανακοίνωσε η Ερασιτεχνική, ο κόσμος του «Δικεφάλου» θα μπορεί να προμηθευτεί την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ και μέσω τηλεφώνου, και αυτό διότι η ζήτηση που υπάρχει είναι μεγάλη.

Η ανακοίνωση:

«Λόγω μεγάλης ζήτησης, η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι για τη διευκόλυνσή τους οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ και τηλεφωνικά στο 210-8938111 από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 09:00 έως τις 21:00.

Προμηθεύσου ΤΩΡΑ την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ και φώναξε… “είμαι ΑΕΚ“!»

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

«Άλωσε» το Ρέντη για δεύτερη φορά!

Η ΑΕΚΑΡΑ με επιβλητική εμφάνιση παρά τις αντιξοότητες(αποβολή Μπουνέτα),πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στον …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com