Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Και τυπικά ΑΕΚ – Καρέρα εως το 2021!

Και τυπικά ΑΕΚ – Καρέρα εως το 2021!

 Το θέμα παραμονής του Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ έκλεισε και τυπικά.

Ο Ιταλός τεχνικός και η ΑΕΚ είχαν χρονικό περιθώριο μέχρι χθες 31 Μαΐου να σπάσουν το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει και λήγει τον Ιούνιο του 2021. Μεταξύ της ΑΕΚ και του Μάσιμο Καρέρα υπήρχε προφορική συμφωνία για να συνεχίσουν και την νέα αγωνιστική περίοδο την οποία τήρησαν.

Από σήμερα πλέον δεν υφίσταται πλέον το δικαίωμα της μονομερούς διακοπής, με τον Μάσιμο Καρέρα να είναι στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο έως τις 30 Ιουνίου του 2021.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Νέο τεστ για κορωνοϊό πέρασαν οι παίκτες της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

 Δείτε φωτογραφίες από τα Σπάτα                      …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com