Αρχική / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ / Κεδέρης: «Η ΑΕΚ τα κυνηγάει όλα, δεν έχει ταβάνι!»

Κεδέρης: «Η ΑΕΚ τα κυνηγάει όλα, δεν έχει ταβάνι!»

Ο 26χρονος άσος σε συνέντευξη που παραχώρησε, απάντησε στις ερωτήσεις των φίλων της ΑΕΚ.

O Χρήστος Κεδέρης μιλώντας στην «Ώρα για Σπορ» έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα των «Ενωσιτών». Μεταξύ άλλων επισήμανε τους υψηλούς στόχους της Ένωσης στο Χάντμπολ τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ενώ αναφέρθηκε και στις ατομικές του φιλοδοξίες δηλώνοντας παράλληλα ευτυχισμένος που αγωνίζεται στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ποιος είναι ο στόχος σου για την καριέρα σου; Τι σημαίνει η ΑΕΚ για εσένα;

«Νομίζω ότι τον ένα στόχο τον έχω πιάσει. Ανήκω στην ομάδα που αγαπάω. Και ήταν όνειρο από μικρός να πρωταγωνιστήσω. Ο επόμενος μου στόχος είναι η καθιέρωση στην Εθνική ομάδα. Νομίζω ότι είναι μεγάλη τύχη να ανήκεις στην ΑΕΚ. Το θεωρώ τύχη».

Είσαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ;

«Ποιος δεν θα ‘ταν ευτυχισμένος στην ΑΕΚ; Νομίζω πως ο καθένας θέλει να έρθει στην ΑΕΚ και να είναι το ίδιο ευτυχισμένος όπως εμείς».

Θα έπαιζες ποτέ στην ομάδα που ανήκες, πριν έρθεις στην ΑΕΚ;

«Στο κοντινό μέλλον δεν το βλέπω. Τα πιστεύω μου δεν είναι κοντά στην ομάδα αυτή. Πρέπει να αλλάξουν πολλά για να μπορέσω να αρχίσω συζητήσεις και να καταλήξω σε αυτή την ομάδα».

Χρήστο φέτος, πιστεύεις ότι μπορούμε να πάρουμε το τρεμπλ;

«Εννοείται ότι το πιστεύω. Όλοι το πιστεύουμε. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Φέτος, τόσο στην Ελλάδα έχουμε να… αγωνιστούμε με τον εαυτό μας. Εάν είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι δεν θα έχουμε κανένα θέμα. Η ΑΕΚ δεν έχει ταβάνι!».

Πώς ήταν τα πρώτα επαγγελματικά σου βήματα στο χώρο του χάντμπολ;

«Παίζω χάντμπολ από τα 8. Συνάντησα κάποιες δυσκολίες, όπως όλες οι δουλειές. Ο καθένας μας συναντά δυσκολίες στον χώρο δουλειάς του Θέλει υπομονή και πίστη. Και έτσι προχωράς».

Ποιο πιστεύει ότι είναι το ταβάνι της εφετινής ΑΕΚ;

«Η ΑΕΚ τα κυνηγάει όλα! Δεν έχει ταβάνι!».

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και νυν μεταπτυχιακός φοιτητής στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Οι Μάγκες δεν υπάρχουν πια…

Οι περσινοί τρεμπλούχοι κατέληξαν φέτος άτιτλοι και με αυτόν τον σκληρό τρόπο έκλεισε ο κύκλος …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com