Κεκ: Μόνο νίκη με ΑΕΚ

Ο προπονητής της Ριέκα αναφέρθηκε για το παιχνίδι της Πέμπτης και το χαρακτήρισε πολύ σημαντικό και θέλει μόνο την νίκη.

Πιο συγκεκριμένα, στην Ριεκά την αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά και  χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Ματίαζ Κεκ, με τον προπονητή της κροατικής ομάδας να τονίζει «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικό και η νίκη το μοναδικό αποτέλεσμα που θέλουμε. Έχουμε απέναντί μας έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που έχει κάνει μεγάλα ματς στον όμιλο. Πρέπει να ξυπνήσουμε την ομάδα, να ανέβει η αυτοεκτίμηση, διότι, δεν είμαστε σε καλή κατάσταση». Αξίζει να σημειωθεί πως η Ριέκα έρχεται στην Αθήνα με αρνητικό σερί αποτελεσμάτων, αφού απέτυχε να κερδίσει σε πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι, με το ισόπαλο 0-0 κόντρα στην Ιντερ Ζάπρεσιτς.

Συντακτική ομάδα AEK PASSION
Συντακτική ομάδα AEK PASSIONhttps://www.aekpassion.gr
Το ⁦AEKPASSION.gr⁩ ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2016 και καθιερώθηκε στο κιτρινόμαυρο κοινό για όλα τα θέματα που αφορούν την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως! Με αφοσίωση και βασικότερο το πάθος για την ΑΕΚ, σας προσφέρονται καθημερινή αρθρογραφία, ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -