Κέρδισε Παλαιό Φάληρο και…έδαφος!

Η ΑΕΚ επέστρεψε με νίκη κόντρα στον Εθνικό Πειραιά που μένει στις τελευταίες θέσεις. Η νίκη με 7-4 έφερε τον Δικέφαλο κοντά στην εξάδα. 

Με νίκη που έδωσε βαθμούς και έδαφος στην ΑΕΚ, ολοκληρώθηκε η 8η ημέρα της Α1 Ανδρών πόλο. Η νεοφώτιστη ΑΕΚ επικράτησε με 7-4 του Εθνικού στον Πειραιά στο κολυμβητήριο του Πειραιά και έφτασε στο -4 από την εξάδα. Η Ένωση ξεκίνησε στραβά το παιχνίδι αλλά στη συνέχεια βρήκε την αμυντική λειτουργία που ήθελε και γύρισε το παιχνίδι. Πρώτος σκόρερ για την Ένωση ήταν ο Πανταζόπουλος με 2 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 0-2, 0-1

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γαβαλάς, Καραμπάτης, Καραβιώτης, Τεσάνοβιτς 1, Βαλλιανάτος, Θεοδόσης-Παπαλουκάς, Χονδροκούκης, Πανταζόπουλος 2, Κόχειλας 1, Ρομπόπουλος, Κατσαγούνος, Κωνσταντόπουλος, Μπέλεσης, Μανδαλιός.

- Advertisement -

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης, Σταμέλος 1, Κουτσιαλής 1, Βούκσεβιτς 2, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης, Γιαννουρής, Παυλιδάκης, Στελλάτος 2, Βέκκος 1, Μαυρωτάς, Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος.

Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -