Κι επίσημα στην ΑΕΚ Β’ ο Αλέξανδρος Πήλιος

Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του νεαρού δεξιού μπακ, ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στο ροστερ της Β’ ομάδας.

Στην ΑΕΚ Β‘ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Πήλιος (σ.σ. αδελφός του Σταύρου Πήλιου που από φέτος θα αγωνίζεται στην Ένωση), ο οποίος σήμερα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και στη συνέχεια ανακοινώθηκε από τους «κιτρινόμαυρους».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«O αμυντικός Αλέξανδρος Πήλιος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΚ και θα ενταχθεί άμεσα στην ΑΕΚ Β εν όψει της σεζόν 2023-24 της Super League 2.

- Advertisement -

Είναι γεννημένος στις 1/10/2003, αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και έχει ύψος 1,77. Εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα το 2016 και έφτασε να γίνει διεθνής με την Εθνική U19 της Ελλάδας, με την οποία αγωνίστηκε στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2023».

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -