Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κινήσεις με οδηγό το ένδοξο παρελθόν για ένα λαμπρότερο μέλλον! (ΦΩΤΟ)

Κινήσεις με οδηγό το ένδοξο παρελθόν για ένα λαμπρότερο μέλλον! (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα και οι κινήσεις που γίνονται από την ΠΑΕ έχουν συμβολικό χαρακτήρα αλλά ταυτόχρονα δείχνουν το επίπεδο οργάνωσης που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας.

Μία από αυτές τις κινήσεις είναι και η ιδιαίτερη πινακίδα που θα κοσμεί το νέο πούλμαν της ΑΕΚ. Μάλιστα, με ειδική απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στο νέο πούλμαν της αποστολής της Ένωσης θα βρίσκεται και νέα πινακίδα, η οποία θα έχει ως νούμερο την χρονολογία ίδρυσης της ΑΕΚ, 1924!

Οι ετοιμασίες του καινούριου οχήματος, βρίσκονται στο τελικό στάδιο και αναμένεται σήμερα να δοθεί στην ΠΑΕ. Μάλιστα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη του διαδρομή, καθώς θα μεταφέρει την αποστολή από το ΟΑΚΑ στο ξενοδοχείο, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Επίσης, το παλιό πούλμαν θα περάσει στα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου, τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να το χρησιμοποιούν.

Δείτε παρακάτω την σχετική φωτογραφία:

Σχετικά με Αλεξάνδρα Καρδαμήλα

Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1996.Τα τελευταία χρόνια ζει στην Κομοτηνή,όπου σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.Μεγαλώνοντας σε μία ΑΕΚτζήδικη οικογένεια δεν άργησε να περαστεί το "μικρόβιο"της ΑΕΚ και στην ίδια.Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το αθλητικό ρεπορτάζ ερασιτεχνικά,σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κομοτηνής και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της το ΑΕΚ Passion,στο οποίο γράφει την ειδησιογραφία και αρθρογραφεί.Επίσης,στο ΑΕΚpassion Radio θα την ακούσετε κάθε Παρασκευή στην Εκπομπή "Λίγο πριν την σέντρα" στο ρεπορτάζ του γυναικείου και ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Βλέπει τον Έρικ Μπάκνερ η ΑΕΚ!

  Η Ένωση κοιτάζει παίκτη που αγωνίζεται στη θέση του σέντερ Η ΑΕΚ ψάχνει στην …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com