Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κυριάκος Χήνας: Ας μην “αγωνιούν” οι εγκάθετοι, η ΑΕΚ θα στοιχίζεται πάντοτε σε πρωταγωνιστικά επίπεδα!

Κυριάκος Χήνας: Ας μην “αγωνιούν” οι εγκάθετοι, η ΑΕΚ θα στοιχίζεται πάντοτε σε πρωταγωνιστικά επίπεδα!

Θα φάνταζε εγκωμιαστικός για την ΑΕΚ ο… συγκινητικός προβληματισμός πολλών αντίπαλων οπαδών και δημοσιογράφων για το πότε και πώς θα επιλυθούν μερικά προβλήματά της, αν βέβαια πήγαζαν από αγαθές προθέσεις και όχι από μονομανές και αβυσσαλέο μίσος.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν, ένα δε από τα πολλά δείγματα είναι ότι κορυφαίος αρθρογράφος φίλο-ολυμπιακής ιστοσελίδας αφιέρωσε τα 4 από τα 5 πρόσφατα σχόλιά του στην ΑΕΚ. Για να μην αγωνιούν και…στενοχωριούνται,συνετό είναι να τους εξηγήσουμε ότι όλα είναι υπό πλήρη έλεγχο,οπότε ας μην αγχώνονται για το καλό μας. Ας τα δούμε:

1. Η ρυπαρή λιβελλογραφία για την οικονομική κατάσταση του Μελισσανίδη: Για να μην οδύρονται από αγωνία μήπως πτωχεύσει–ενδεικτική η συνδυασμένη και περιοδική εμμονή των οσφυοκαμπτών–καλό είναι να γνωρίζουν ότι ουδέποτε ήταν πιο ακμαία η οικονομική δύναμή του και έχει σαφώς τις υποδομές για να διευρύνεται σε υψηλότερα επίπεδα. Συνεχώς εξελίσσεται σε αναβαθμισμένο οικονομικό κολοσσό.

2. Μετεγγραφές-Ανανεώσεις: Αντί η ΑΕΚ να σύρεται στην ξεχαρβαλωμένη ανοησία της πλειοδοσίας, που συνθλίβει κάθε ισορροπία στα αποδυτήρια, επιλέγει με σύνεση να διατηρεί μια ενιαία σε γενικές γραμμές τακτική, με συγκεκριμένο κοστολόγιο, η οποία μέχρι τώρα έχει αποδείξει επιτυχίες και αποτελέσματα. Όλα ομαλά με τον Σιμόες, ακολουθούν Μπακασέτας-Λαμπρόπουλος. Ασφαλώς υπήρξαν παλινωδίες και αρρυθμίες, αλλά ο κεντρικός σχεδιασμός ακολουθείται με υπευθυνότητα και όχι με στόχο το Φαίνεσθαι και τα “αλαλάζοντα κύμβαλα”.

3. Παραίτηση Μπάγεβιτς: Ας μην ολοφύρονται οι εγκάθετοι για δήθεν αχαριστία της ΑΕΚ και φαντασιώνονται εκδιώξεις κλπ. Ανεξάρτητα από τη γνώμη που έχουν διάφοροι, ο ίδιος εξήγησε και έκρινε ότι προσέφερε στην ομάδα όσα έπρεπε και έφτασε φυσιολογικά στο τέλος μιας διαδρομής.

4. Δημοτικές εκλογές στη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα: Διαβάζουμε σκωπτικά σχόλια για τη στρατηγική ήττα της ΑΕΚ το 2014 με το άγος Βασιλόπουλου. Πρώτοι εμείς οι Ενωσίτες κάναμε αυστηρή αυτοκριτική για το λάθος: να υπάρχουν 5 ψηφοδέλτια, τα 4 να είναι φιλικά προς εμάς και τελικά να εκλεγεί το πέμπτο. Ας ηρεμήσουν όμως, η ΑΕΚ προνοεί και θα υπάρξει ενωτικό ενιαίο ψηφοδέλτιο το Μάιο του 2019.

5. Από…αγάπη για την ΑΕΚ, εκδηλώνουν κάποιοι την ανησυχία τους πώς θα διατηρηθεί μια στοιχειώδης αξιοκρατία στο πρωτάθλημα,αν κυβερνήσει η ΝΔ με σαφή ολυμπιακό και μαρινακικό προσανατολισμό. Ας μην αγωνιούν. Σε ώρες ισχυρής διοίκησης, αυτή η κοσμαγάπητη ομάδα έχει τόσο το αξιακό ιστορικό μέγεθος να επιβάλει την ισονομία, όσο και πολιτικούς παράγοντες έτοιμους να αποτρέψουν μια ενδεχόμενη φαύλη επανάληψη των ρεκόρ των 91-0 πέναλτι και των 0-74 κόκκινων καρτών.

6. Γήπεδο: οι ύπουλες ανησυχίες για την πορεία ανέγερσης, την υπογειοποίηση κλπ.με σκοπό να ενσπείρουν διχασμό και προβληματισμούς, είναι εντελώς έωλες. Μόλις προχθές ο κ.Ανδριόπουλος προσδιόρισε το 2020 ως έτος ολοκλήρωσης των εργασιών, ενώ και τα κονδύλια υπάρχουν και καθημερινά συνεχίζεται ομαλά το μέγα έργο. Ο χρόνος κατασκευής τελικά θα είναι μικρότερος από άλλα αντίστοιχα γήπεδα.

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που κυβερνούν την ΑΕΚ η σύνεση και ο έλλογος ζήλος για να υπερασπίσει τα 94χρονα Σύμβολα. Σε όσους φαντασιώνονται υπαναχωρήσεις και παρακμή, η καθημερινή πραγματικότητα απαντά με παταγώδη τρόπο: Η ΑΕΚ θα στοιχίζεται πάντοτε εκεί όπου την οραματίζονται οι μυριάδες οπαδοί της.

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Τα Κουρέλια τραγούδησαν στο Ρίο…

Ένα σουλάτσο αλλιώτικο, διαφορετικό από τα άλλα, με χιλιάδες χιλιόμετρα στην πλάτη, πέρασε το καραβάνι …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com