Αρχική / AEKPASSION / Κυριάκος Χήνας: Χρόνια πολλά AEKPASSION, μακάρι να μακροημερεύσει!

Κυριάκος Χήνας: Χρόνια πολλά AEKPASSION, μακάρι να μακροημερεύσει!

Ο Κυριάκος Χήνας αρθρογραφεί για τα 4 χρόνια παρουσίας του στο AEKPASSION και στέλνει τις δικές του ευχές για τα γενέθλια του site!

Ανέκαθεν η ψυχή της δημοσιογραφίας ήταν η αδέσμευτη έκφραση και ο νους της η τεκμηριωμένη έγκυρη έρευνα. Σε αυτό το μετερίζι της ΑΕΚ, το AEKPASSION, η ελευθεροφροσύνη δεν υποτάχθηκε ποτέ σε σκοπιμότητες, ενώ παράλληλα η αφοσίωση στις διαχρονικές Αξίες της ομάδας αποτέλεσε την πυξίδα σε κάθε άρθρο, σε κάθε ανάρτηση.

Πλησιάζουμε τις 1500 ημέρες καθημερινής άοκνης εργασίας ενός πυρήνα ιδεαλιστών που ως βασική επιδίωξη έχουν να επαινούν κάθε επιτυχή ενέργεια του σύνολου οργανισμού ΑΕΚ, να υπογραμμίζουν τις δυσλειτουργίες του, να προτείνουν νέους υγιείς προσανατολισμό, να υπερασπίζουν τα 96χρονα Σύμβολα που ήρθαν από μακριά και θα πάνε μακριά. Αξίζουν εγκάρδια συγχαρητήρια για το σφρίγος τους σε τόσο χαλεπές εποχές.

Στην τιμή που μας επιδαψίλευσε τo AEKPASSION, θα είμαστε πάντοτε ευγνώμονες, με την ευχή να μακροημερεύει και να ανοίγει ορίζοντες αθλητικού πολιτισμού στη σκέψη μας!

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ!

  Η «Βασίλισσα» για 35′ λεπτά έκανε ντέρμπι το παιχνίδι στο  “Σοφία Μπεφόν” με τον …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com