Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κυριάκος Χήνας: Οκτώ εξωαγωνιστικά ” ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” που πρέπει να μπορέσουμε

Κυριάκος Χήνας: Οκτώ εξωαγωνιστικά ” ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” που πρέπει να μπορέσουμε

O Κυριάκος Χήνας αρθρογραφεί στο AEKPASSION, και εξηγεί πόσο θα άλλαζαν τα πράγματα στην ΜΑΝΑ ΑΕΚ και όχι μόνο, εφόσον γινόταν οχτώ ΑΝ…

Διάχυτη συγκίνηση προκαλούν στον ευαίσθητο αναγνώστη οι λυρικές προτάσεις του νομπελίστα Ράντγιαρντ Κίπλινγκ για να δούμε τη ζωή με εναλλακτική ματιά στις περίφημες παροτρύνσεις με τίτλο “Αν μπορείς…. Αλλά και στη μεγάλη ΑΕΚ θα μπορούσαμε να παραθέσουμε κάποια “αν μπορείς”, που με ρεαλισμό και ορθοφροσύνη θα απέφεραν ευοίωνες αφετηρίες για εξακτίνωση της ομάδας.

1. ΑΝ οι σύνδεσμοι οπαδών, ειδικά της περιφέρειας, μπορούσαν να μορφοποιήσουν το αίτημα και να διεκδικήσουν να γίνει ένας φιλικός αγώνας της ποδοσφαιρικής ομάδας με αποκλειστικό σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για να συντηρηθούν τα στεγασμένα κλαμπ τα οποία κάθε μήνα βιώνουν τον εφιάλτη των εξόδων που δύσκολα αντιμετωπίζονται.

2. ΑΝ κάθε οπαδός διέθετε 1(!) ώρα κάθε έξι μήνες για εθελοντική εργασία στα ερασιτεχνικά τμήματα, ώστε να γίνει πιο αποτελεσματικό το σισύφειο έργο των υπέροχων εφόρων και στελεχών κάθε τμήματος, που αναμετρώνται καθημερινά με πολλές δυσκολίες και θυσιάζουν χρόνο και μόχθο προσωπικό.

3. ΑΝ κάθε εκδρομέας σε αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας στο εξωτερικό περιέκοπτε 35 ευρώ από τα συνολικά έξοδά του για να πληρώσει την ετήσια συνδρομή του στο Σωματείο, που συντηρεί με απίστευτη αυταπάρνηση πάνω από 20 αγωνιστικά τμήματα.

4. ΑΝ οι μισοί τουλάχιστον ενωσίτες από όσους κάθε απόγευμα και βράδυ απολαμβάνουν αρειμάνια τον καφέ τους στα μπιστρό της Δεκελείας, πήγαιναν μία μόνο φορά σε προπονήσεις και αγώνες των αγωνιστικών τμημάτων και των Υποδομών στα γήπεδα της περιοχής για μια ψυχολογική-ηθική ενίσχυση στην όμορφη προσπάθεια των αθλητών μας να αναδείξουν την ΑΕΚ πρωταγωνίστρια.

5. ΑΝ επιτέλους συμφωνούσαν οι οπαδοί να συμπτύξουν ένα ενιαίο συντονιστικό όργανο ως Ομοσπονδία Οπαδών ΑΕΚ, ώστε η φωνή τους να ακούγεται ενωτικά,με πολύ μεγαλύτερο κύρος και συνεργασία. Ασφαλώς είναι διαφορετικές οι αφετηρίες και οι οπτικές κάθε Συνδέσμου, αλλά στα μεγάλα διακυβεύματα η ομόθυμη άποψη θα έχει καταλυτική βαρύτητα.

6. ΑΝ πριν από την Πρωτοχρονιά είχαμε διαμορφώσει τους αναγκαίους λυσιτελείς συσχετισμούς ώστε να συγκροτηθεί ένα ενιαίο και ενωτικό ψηφοδέλτιο στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας,θα μπορούσαμε να οργανώσουμε μια προεκλογική περίοδο νίκης, με στόχο στις 26 Μαΐου να καθαρθεί ο Δήμος από το άγος και το άλγος Βασιλόπουλου.

7. ΑΝ αρχίσουν σύντομα οι διεργασίες ώστε να στελεχωθούν τα ψηφοδέλτια για τις επερχόμενες εκλογές στο Σωματείο, πάντοτε με πρόσωπα που έχουν υψηλό ηθικό κύρος και σφριγηλή δημιουργικότητα, θα βοηθούσε πολύ στην αναγκαία αναδιαμόρφωση του ΔΣ.Η Κάρτα Φίλου είναι εχέγγυο για μια οικονομική ευμάρεια που θα σταθεροποιήσει τα αγωνιστικά τμήματα.

8. ΑΝ πλησιάζαμε πολύ περισσότερο τους προσφυγικούς φορείς σε κάθε περιοχή, ώστε να είμαστε συνεπείς αρωγοί στο σπουδαίο έργο τους, αλλά και για να προωθήσουμε τις απαράμιλλες Αξίες της ΑΕΚ.

ΥΓ. Για την αγωνιστική απόδοση στα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, είναι πολλοί άλλοι ικανότεροι να αξιολογήσουν-σχολιάσουν την κατάσταση, για αυτό και δεν αναφερόμαστε.

Σχετικά με Κυριάκος Χήνας

Κυριάκος Χήνας
Γεννήθηκε το 1952 στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδρομής του επιχείρησε να καταδείξει ότι η Ιστορία έχει λυτρωτικό ρόλο μόνον όταν μελετά τους πολύμορφους συσχετισμούς που διαλεκτικά διαμορφώνουν ένα γεγονός. Στην ΑΕΚ επικεντρώνεται σε δύο άξονες: Να συσπειρωθεί σε ενωτική βάση η συνεργασία όλων των οπαδών χωρίς αποκλεισμούς και να αναδειχθεί το συναρπαστικό πολιτιστικό μέγεθος των Συμβολισμών της.

Ελέγξτε επίσης

Η ΠΑΕ ΑΕΚ για την εκδήλωση για τη γενοκτονία των Ποντίων

Ποστάρισμα πριν από λίγο της ΠΑΕ ΑΕΚ για την εκδήλωση μνήμης στο Ηρώδειο. Δείτε την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com