Κυριαρχική νίκη της ΑΕΚ που εγκλώβισε τον ΠΑΟΚ!

Η ΑΕΚ υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Superleague 1 και …. Έτσι πλέον … θέση της βαθμολογίας. 

Η ΑΕΚ κυριάρχησε σε όλα τα σημεία του ΠΑΟΚ και με δύο όμορφα γκολ που ήρθαν από ισάριθμες γκέλες τσκόραρε με τους Πινέδα και Ελίασον, παίρνοντας εύκολα το ντέρμπι των Δικέφαλων με 2-0. Στη δεύτερη θέση της Superleague η ΑΕΚ που περιμένει το αποτέλεσμα στην Κρήτη.

Στο πρώτο ημίχρονο:
Στο ντέρμπι Δικεφάλων η γηπεδούχος ΑΕΚ μπήκε καλά αν και ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και πιο ψυχωμένος στα πρώτα 15λεπτά. Στο 12′ η ΑΕΚ έκανε την πρώτη επίσκεψη στην εστία του ΠΑΟΚ και απείλησε με τον Πόνσε ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με το κεφάλι. Οι “ασπρόμαυροι” συνέχισαν την πίεση και προσπάθησαν να κάνουν αντεπιθέσεις ωστόσο η αμυντική λειτουργεία της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα ήταν πολύ καλή ενώ επιθετικά οι “ασπρόμαυροι” δεν έκαναν καμία ευκαιρία.
ΓΚΟΛ: Στο 17′ η ΑΕΚ έκανε το 1-0 με τον Πινέδα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την άψογη σέντρα του Μάνταλου και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η φάση ξεκίνησε από λάθος διώξιμο του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.
Μέχρι και τα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης οι δυο ομάδες είχαν πιάσει γρήγορο και δυνατό ρυθμό με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα κυρίως από τους φιλοξενούμενους. Τελευταία φάση του αγώνα στο πρώτο μέρος, άνηκε και πάλι στην “Ένωση” που έκανε κεφαλιά στο 40ο λεπτό με τον Πόνσε να απειλεί και πάλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο:
Ανάλογη ήταν η εικόνα της ΑΕΚ και στο δεύτερο μέρος με την ΑΕΚ να μην απειλείται καθόλου.
ΓΚΟΛ: Στο 54′ ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε πάλι λάθος του ΠΑΟΚ με τον Ελίασον να πλασάρει τον Κοτάρσκι μετά από σέντρα του Σιμάνσκι.
Στο 82′ επόμενη φάση για την ΑΕΚ με τον Γαλανόπουλο που πέρασε ως αλλαγή να δοκιμάζει τα πόδια του αλλά τη μπάλα να περνάει έξω. Η ΑΕΚ άγγιξε το 3-0 στο 89′ όταν ο Τσούμπερ πήρε μέτρα με τη μπάλα και πλάσαρε λίγο έξω από την περιοχή με τη μπάλα να πηγαίνει λίγο έξω από την εστία. Ο ΠΑΟΚ στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου ήταν φλύαρος και καθόλου απειλητικός σε αντίθεση με την ΑΕΚ που ήξερε τι να κάνει με τη μπάλα αλλά και χωρίς αυτή.

- Advertisement -

Τα στοιχεία του αγώνα:

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι (83′ Γκατσίνοβιτς), Γιόνσον (64′ Γαλανόπουλος), Πινέδα, Ελίασον (82′ Άμραμπατ), Μάνταλος (64′ Τσούμπερ), Πόνσε (83′ Πισάρο).
ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (46′ Σάστρε), Εκόνγκ, Νάσμπεργκ (60′ Κουλιεράκης), Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (75′ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (60′ Τάισον), Ζίβκοβιτς, Σαμάτα (75′ Μπράντον Τόμας).

Κίτρινες κάρτες: 32΄Σιμάνσκι, 87′ Γαλανόπουλος, 90+’ Πινέδα, 90+’ Γκατσίνοβιτς – 26′ Ζίβκοβιτς, 29′ Μπάμπα, 80′ Σάστρε, 88′ Τάισον, 89′ Μπράντον Τόμας

 

Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -