Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κύριος έως το τέλος ο Γιόχανσον

Κύριος έως το τέλος ο Γιόχανσον

Ο Σουηδός πήγε και σήμερα στα Σπάτα για να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα, αλλά και να παραδώσει το αυτοκίνητό του, λίγη ώρα πριν αναχωρήσει για τη Σουηδία.

Χαρακτηριστικό είναι πως στο αεροδρόμιο τον πήγε ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος εκ μέρους όλης της ομάδας τον ευχαρίστησε και του έστειλε και ένα μήνυμα:

«Σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στην ομάδα. Στην ΑΕΚ να γνωρίζεις ότι θα έχεις μόνο φίλους. Εκ μέρους όλης της ομάδας σου εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα σου και να επιστρέψεις γερός και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους. Να ξέρεις ότι εδώ στην Ελλάδα θα υπάρχει πάντα μια οικογένεια για σένα». Από την πλευρά και ο Γιόχανσον μόνο καλά λόγια είχε να πει για την ΑΕΚ και ειδικά για τη συμπαράσταση που είχε μετά τον τραυματισμού του. Όπως επίσης και για την επιθυμία της ΑΕΚ να του ανανεώσει το συμβόλαιο, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως και θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο. Η απόφασή του ωστόσο να αποχωρήσει την είχε πάρει καιρό και τη στήριξε ως το τέλος.

Σχετικά με Βασίλης Παγανιάς

Βασίλης Παγανιάς

Ελέγξτε επίσης

Εκτός απο κερκίδες και σκάλες και άλλα

Βρισκόμαστε στην 445η μέρα από την επισημοποίηση της απόφασης να γίνει στη Ν.Φιλαδέλφεια ο νέος …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com