Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / «Κιτρινόμαυρη» η Εθνική Ομάδα Δρόμου!

«Κιτρινόμαυρη» η Εθνική Ομάδα Δρόμου!

Ανακοίνωση από την Μάνα ΑΕΚ για το ποδηλατικό τμήμα.

Αναλυτικά:

«Το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ εκτός από την κυριαρχία του σε όλους τους αγώνες όπου τρέχει αθλητής και αθλήτρια με κιτρινόμαυρη φανέλα, κυριαρχεί και στην τροφοδοσία των Εθνικών μας ομάδων.

Συγκεκριμένα, κλήθηκαν στην Εθνική Ομάδα Δρόμου για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 22-29/08, ο Χάρης Καστραντάς και ο Γιώργος Πνευματικός.

Οι δύο Πρωταθλητές της ΑΕΚ, που δε σταματούν να κρατούν ψηλά τη σημαία του Συλλόγου, θα ταξιδέψουν με την αποστολή της “γαλανόλευκης” στο Ployai της Γαλλίας. Ο Χάρης Καστραντάς κλήθηκε ως αναπληρωματικός στην Αντοχή στην κατηγορία των Ανδρών, ενώ ο Πρωταθλητής Ελλάδος, Γιώργος Πνευματικός, στο αγώνισμα του Χρονομέτρου στην κατηγορία των Εφήβων.

Η ΑΕΚ συγχαίρει τους δύο αθλητές της και εύχεται τόσο σε αυτούς όσο και σε όλη την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, καλή επιτυχία».

Πηγή: aek.gr

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Δίνει μάχη με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα η ΑΕΚ κοντράρεται στις 15:00 με τον Άρη στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη σε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com