Αρχική / ΚΥΠΕΛΛΟ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / “Κιτρινόμαυρη” η Τρίπολη!

“Κιτρινόμαυρη” η Τρίπολη!

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με τον κόσμο στο πλευρό της στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία.  Μπορεί να απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση, αλλά η μεμονωμένη μετακίνηση θα φέρει αρκετό κόσμο από την Αθήνα και την Πελοπόννησο. 

Στα πλαίσια του κυπέλλου Ελλάδος, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Ένωση την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στις 17:30. Η αναμέτρηση είχε αναβληθεί πριν λίγες μέρες όπως σας είχαμε πει (εδώ) αλλά τώρα η Ένωση πρέπει να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από τον πρώτο αγώνα στο Θ.Κολοκοτρώνης. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με την παρουσία των μεμονωμένων ταξιδιωτών οπαδών της ΑΕΚ και έτσι η αναμέτρηση για την φάση των 16 του θεσμού, ίσως γίνει πιο εύκολη. Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ενημέρωσε σχετικά με την αγορά εισιτηρίων και φυσικά για τη θύρα που θα φιλοξενηθούν οι Ενωσίτες. Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα μπούνε στη θύρα 4 του γηπέδου που είναι το πέταλο, ενώ η τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται στα 15 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” θα είναι ανοιχτά από τις 13:00 έως και τις 17:30.

Εισιτήρια διατίθενται για τις θύρες 2 & 4 με αξία 15€ και για τις θύρες 1 & 3 με αξία 20€.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 15:30

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης αθλητικού blog, ενώ για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog. Επίσης έχει εργαστεί και σε διαδικτυακό ραδιόφωνο. Ξεκίνησε στο AEΚ passion για να βοηθήσει το site.

Ελέγξτε επίσης

Υποκλίνεται… στον Καρέρα ο Κόντε

 Με τα καλύτερα λόγια μιλάει ο Αντόνιο Κόντε, για τη δουλεία του Μάσιμο Καρέρα στην …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com