«Κλεφτές ματιές» στον Μανδά!

Μία από τις αποκαλύψεις της σεζόν που τελείωσε «γλυκοκοιτάζει» ο «Δικέφαλος».

Ένας από τους παίκτες που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των φιλάθλων κατά τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου ήταν ο Χρήστος Μανδάς. Ο 21χρονος τερματοφύλακας, πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του ΟΦΗ, κάνοντας πολλές ομάδες να τον διεκδικήσουν, μεταξύ των οποίων και η νταμπλούχος Ελλάδος «Ένωση», σύμφωνα με την «SportDay».

Παρά την παραφιλολογία που κυκλοφορεί πως ο φετινός «νούμερο 2» στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων του «Δικεφάλου», Τσίτσαν Στάνκοβιτς σκέφτεται να αποχωρήσει επειδή αγωνίστηκε ως βασικός μόνο στο Κύπελλο, δεν έχει υπάρξει η παραμικρή υποψία τόσο από τον ίδιο (έχει ένα πολύ καλό συμβόλαιο το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι και είναι ικανοποιημένος που βρίσκεται στο σύλλογο) όσο και από την ομάδα.

Αν γίνει πρόταση στον Μανδά, θα γίνει με το σκεπτικό να υπάρχουν τρεις τερματοφύλακες στην ίδια αφετηρία, αυτή δηλαδή του εν δυνάμει βασικού. Παρά ταύτα, ο 21χρονος κοστολογείται αρκετά υψηλά από τους Κρητικούς, ενώ και ο ίδιος δεν θα θέλει να αρκεστεί να βρίσκεται σε δεύτερο ή τρίτο ρόλο. Όμως, όλα είναι ανοιχτά εάν και  εφόσον οι «κιτρινόμαυροι» καταθέσουν την προσφορά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -