Κλεμάν Μισελέν: «Η ήττα δεν είναι καν επιλογή» (vid)

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ έχει ένα τατουάζ που σχολιάστηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με παίκτη που δεν τα παρατάει.

Ο Κλεμάν Μισελέν υπέγραψε για τέσσερα χρόνια (μέχρι το 2025) και ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ πριν από λίγη ώρα. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ στάθηκε στο τατουάζ του ποδοσφαιριστή, καθώς είναι ένα ρητό που αναφέρει: «Η ήττα δεν είναι καν επιλογή». 

Ο 24χρονος Γάλλος δεξιός μπακ αποκάλυψε και το εντυπωσιακό τατουάζ που έχει στο χέρι του με ένα μάτι το οποίο στην κόρη του περιλαμβάνει έναν ποδοσφαιριστή μέσα σε αυτό.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

- Advertisement -

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη συνέχεια ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο AEKTV και μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι υπερήφανος που αποτελεί μέλος των «κιτρινόμαυρων».

Δείτε τις δηλώσεις του Μισελέν στο AEKTV:

Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -