«Κλείδωσαν» οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στους «8» του BCL 

Με την ολοκλήρωση της σημερινής ημέρας στο Basketball Champions League οριστικοποιήθηκαν οι πιθανοί αντίπαλοι της «Βασίλισσας» στην προημιτελική φάση.

Η ΑΕΚ κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Βερολίνο με 88-93 έπειτα από παράταση και ούσα αήττητη στον όμιλο κατέκτησε την πρώτη θέση.

Η κλήρωση όπου οι «κιτρινομαυροι» θα μάθουν τον επόμενο αντίπαλο τους θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαρτίου στις 13:00.

Η «Βασίλισσα» ως πρώτη θα έχει πλεονέκτημα έδρας στην προημιτελική φάση, όπου το ζευγάρι που προκύπτει από την κλήρωση παίζει έως κάποια από τις δύο να φτάσει πρώτη τις δύο νίκες (best of 3). Ο «Δικέφαλος» θα κληρωθεί με μία από τις ομάδες που τερμάτισαν στην δεύτερη θέση.

- Advertisement -

Συγκεκριμένα οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ είναι:

  • Μπαταλόνα 
  • Νίμπουργκ 
  • Γαλατασαράι 
Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -