Η Ένωση έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον παίκτη και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του!
Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Γιάννης Γιαννιώτας! Ο 25χρονος εξτρέμ συμφώνησε σε όλα με την Ένωση και αφού πήρε την ελευθέρας του από τον Ολυμπιακό μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του! Το όνομά του έσκασε ξαφνικά στο ρεπορτάζ και εκεί που όλοι περίμεναν τι θα γίνει με τον Νάρσινγκ ήρθε από το πουθενά το όνομα του Γιαννιώτα!
Ο παίκτης την τελευταία σεζόν αγωνιζόταν στη Β΄ Ισπανίας με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ, έχοντας γεμάτη σεζόν με 25 εμφανίσεις, 2 γκολ και 2 ασίστ, ενώ εξαιρετική πορεία είχε κάνει τα προηγούμενα χρόνια με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.
Η μεταγραφή του Γιαννιώτα θεωρείται μια έξτρα λύση για τα εξτρέμ και παραμένει ορθάνοιχτη η απόκτηση ενός ποιοτικού μεσοεπιθετικού (τύπου Νάρσινγκ-Πιρές).

