Κλήρωση BCL: Σε αυτόν τον όμιλο θα αγωνιστεί η ΑΕΚ!

Πραγματοποιήθηκε στη Λωζάνη η κλήρωση του BCL και η ΑΕΚ έμαθε τους αντιπάλους της στη φάση των ομίλων. Δείτε σε ποιον όμιλο τοποθετήθηκε και πότε ξεκινούν τα ματς.

Η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λωζάνη, με την ΑΕΚ να μαθαίνει τους αντιπάλους της στη διοργάνωση. Η Ένωση, που βρισκόταν στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, τέθηκε επικεφαλής του 6ου ομίλου (Group F).

Αναλυτικά ο όμιλος της ΑΕΚ:

  • ΑΕΚ (Ελλάδα)
  • Ρίγα (Λετονία)
  • Σολνόκι (Ουγγαρία)
  • Νικητής των Προκριματικών 1 (θα προκύψει από τα προκριματικά του Σεπτεμβρίου)

- Advertisement -

Τα πρώτα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 7 Οκτωβρίου, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και το αναλυτικό πρόγραμμα των αγωνιστικών.

Βαγγέλης Νταλαπέρας
Βαγγέλης Νταλαπέρας
Ονομάζομαι Βαγγέλης Νταλαπέρας και εργάζομαι ως δημοσιογράφος στο aekpassion.gr, όπου καλύπτω θέματα σχετικά με την αγαπημένη μας ΑΕΚ. Με πάθος για την ομάδα από μικρός, η αγάπη μου για την κιτρινόμαυρη οικογένεια δεν είναι απλώς χόμπι, αλλά τρόπος ζωής. Μέσα από τη δουλειά μου, προσπαθώ να μεταφέρω στους αναγνώστες τον παλμό, την ιστορία και την καθημερινότητα της ΑΕΚ. Είμαι ένας τρελός οπαδός, που ζει για τις στιγμές δόξας της ομάδας και πιστεύει στο λαμπρό μέλλον της. Το σύνθημά μου είναι πάντα: "ΑΕΚ παντού και πάντα!"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -