Αρχική / AEKPASSION / Κλειστό τριετές συμβόλαιο στον Ντα Σίλβα η ΑΕΚ

Κλειστό τριετές συμβόλαιο στον Ντα Σίλβα η ΑΕΚ

Ρεπορτάζ σε γαλλική ιστοσελίδα δίνει τις λεπτομέρειες της πρότασης που έχει καταθέσει η ΑΕΚ στον 33χρονο αμυντικό της Ρεν.

Απόλυτα υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Νταμιέν Ντα Σίλβα, με τη γαλλική ιστοσελίδα μάλιστα ouest-france να δίνει τις λεπτομέρειες της κιτρινόμαυρης πρότασης στον Γάλλο. Χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ γράφει: «Τις επόμενες εβδομάδες, ο Νταμιέν Ντα Σίλβα θα πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του. Ο κεντρικός αμυντικός της Ρεν, πλησιάζει στο τέλος του συμβολαίου του αυτό το καλοκαίρι και θα πρέπει να αποφασίσει μόλις τελειώσει η σεζόν. Η προθεσμία πλησιάζει και η αναχώρησή του από την Ρεν κερδίζει έδαφος. Πράγματι, ο Ντα Σίλβα, είναι απρόθυμος να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο και το μέλλον του φαίνεται να γράφεται κάτω από άλλους ουρανούς. Η ΑΕΚ έχει κάνει μια ενδιαφέρουσα προσφορά στον αρχηγό της Ρεν. Αυτή η προσφορά αφορά έναν μισθό σχεδόν παρόμοιο με αυτόν που λαμβάνει ο παίκτης τώρα περίπου 700.000 ευρώ ετησίως – και ένα συμβόλαιο τριών σεζόν, τη διάρκεια που επιθυμεί ο κεντρικός αμυντικός». Η γαλλική ιστοσελίδα προχωράει και λίγο παρακάτω το ρεπορτάζ, αναφέροντας ότι αν τελικά επιβεβαιωθεί η παραπάνω πρόταση τότε είναι πολύ πιθανό ο Ντα Σίλβα να αναχωρήσει για την ΑΕΚ.

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει με τον Γούτα η ΑΕΚ

 Η μεταγραφή του Δημήτρη Γούτα που έχει κλείσει από τον Γενάρη στην ΑΕΚ είναι στον …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com