Κλήθηκαν στην Εθνική οι Κουζέλογλου-Φλιώνης

Οι δυο παίκτες της «Βασίλισσας» κλήθηκαν ενόψει των δύο αγώνων με την Τουρκία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τα δυο παιχνίδια με την Τουρκία (25/2 εντός, 28/2 εκτός) στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Στην προεπιλογή της «γαλανόλευκης» ήταν μεταξύ άλλων οι παίκτες της ΑΕΚ, Δημήτρης Φλιώνης και Γιάννης Κουζέλογλου.

Το «παρών» στη σημερινή προπόνηση έδωσαν οι: Δημήτρης Αγραβάνης, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Γιώργος Καμπερίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραϊτης, Νίκος Ρογκαβόπουλος , Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Φλιώνης και Βασίλης Χρηστίδης.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -